Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Μέτρα ΕΥΑΘ – Σταματούν οι διακοπές υδροληψίας

Παρατείνεται για έναν μήνα η αποπληρωμή λογαριασμών με ημερομηνία λήξης 30 Μαρτίου, ενώ δεν θα λειτουργούν τα γραφεία εξυπηρέτησης κοινού της ΕΥΑΘ στην Αγγελάκη και την 26ης Οκτωβρίου 26 από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο των μέτρων του περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Παράλληλα, η εταιρεία δε θα προβεί σε καμία διακοπή υδροληψίας λόγω οφειλής το διάστημα αυτό. Επίσης, δε θα είναι ανοιχτά για τους καταναλωτές το Τμήμα Συνδέσεων Αποχέτευσης και το Τμήμα Εργαστηριακού Ελέγχου Αποχέτευσης. 

Σε κάθε περίπτωση, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν για τις συναλλαγές τους με την εταιρεία στο τηλέφωνο 2310 966.600, από τις 7 π.μ. έως τις 11 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες. Στο ίδιο τηλεφωνικό κέντρο θα μπορεί να γίνεται η συνεννόηση για την επείγουσα περίπτωση σύνδεσης υδροληψίας ή για άλλα επείγοντα θέματα.

Για τυχόν βλάβη οι καταναλωτές μπορούν να καλούν το 11124, που λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση κάθε μέρα, ή να τη δηλώνουν στον ιστότοπο της εταιρείας www.eyath.gr. Οι πληρωμές λογαριασμών μπορούν επίσης να γίνονται στον ιστότοπο της ΕΥΑΘ ή μέσω e-banking.

Παράλληλα, για την προστασία των εργαζομένων και τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης οι τεχνικές υπηρεσίες αναστέλλουν όλες τις προγραμματισμένες εργασίες που δεν έχουν χαρακτήρα επείγοντος, ενώ θα πραγματοποιούνται μόνο έκτακτες επισκευές βλαβών.

https://www.cnn.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: