Μιούζικαλ η ζωή του Μπομπ Μάρλεϊ – Ποιος θα τον υποδυθεί

στις

Ένα νέο μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη ζωή και τη μουσική του θρύλου της reggae Μπομπ Μάρλεϊ θα κάνει το ντεμπούτο του στο Λονδίνο τον επόμενο χρόνο.

Advertisements

Το μιούζικαλ «Get Up, Stand Up!» θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Lyric, στο Λονδίνο, στις 6 Φεβρουαρίου του 2021, την ημέρα που ο επιδραστικός μουσικός θα γιόρταζε τα 76α γενέθλιά του.

Η ιστορία της ανόδου του Μπομπ Μάρλεϊ στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή από το βραβευμένο δίδυμο με βραβείο Λόρενς Ολιβιέ, τον θεατρικό συγγραφέα Λι Χολ και τον σκηνοθέτη Ντομινίκ Κουκ.

Advertisements

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Μπομπ Μάρλεϊ θα εμφανιστεί ο Αρίνζε Κένε, ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας.

«Αισθάνομαι απόλυτη τιμή που θα αναλάβω αυτόν τον ρόλο. Δεν είναι μόνο τιμή που θα μπορέσω να μεταδώσω το μήνυμα του Μπομπ Μάρλεϊ ακόμη περισσότερο, αλλά το να γίνω εκείνος για λίγο, είναι ένα πραγματικό όνειρο. Μεγάλωσα με τη μουσική του και το μάντρα του και ο ίδιος ήταν ένα από τα πρότυπα μου από τότε που ήμουν παιδί. Νιώθω σαν να είναι στο DNA μου. Είναι ο άνθρωπος, τον αγαπώ», ανέφερε ο Αρίνζε Κένε.

http://www.topontiki.gr

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s