Μικρά καθημερινά θαύματα

στις
Advertisements

Ο Νόμος του Σύμπαντος

Το Σύμπαν είναι μαγικό. Σας υλοποιεί ότι σκεφτείτε και ότι εστιάσετε. Λειτουργεί με μαγικό τρόπο.Κάθε φορά που σας γεννιέται μια επιθυμία, ή έχετε μια πεποίθηση κάνει τα πάντα για να σας την υλοποιήσει.

Ονομάζουμε τα μυστήρια του Σύμπαντος “θαύματα”. Ένα θαύμα είναι απλά το αποτέλεσμα της υλοποίησης της επιθυμίας μας με μαγικό και άκοπο τρόπο.

Έχουμε “εκπαιδευτεί” να πιστεύουμε πως οτιδήποτε επιθυμούμε θα το αποκτήσουμε μόνο με πολλή σκληρή δουλειά – όχι πως δεν χρειάζεται να κάνουμε κι εμείς κάτι για αυτό, δεν είναι όλα “πέσε πίτα να σε φάω” – και σίγουρα καταβάλλοντας μεγάλο κόπο και προσπάθεια στο τέλος καταφέρνουμε να πετύχουμε πολλά, όμως καταλήγουμε να έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο ίσως και σχέσεις ζωής με τον εαυτό μας και ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς.

Όμως το Σύμπαν είναι καλό και θέλει απελπισμένα να μοιραστεί όλα τα καλά του μαζί σας. Το Σύμπαν είναι σαν μια μητέρα που δίνει κρυφά ένα κουλουράκι και ένα γλυκό σημείωμα μέσα στο κουτί με το φαγητό του σχολείου σας.

Για σκεφτείτε πόσες φορές έχετε νοιώσει μια πελώρια λαχτάρα για κάτι; Πόσες φορές έχετε βιώσει θαύματα στη ζωή σας;

Γράψτε μια λίστα με αυτά που είσαστε ευγνώμονες στη ζωή σας. Συμπεριλάβετε οτιδήποτε έχετε βιώσει στο παρελθόν, οτιδήποτε ζείτε τώρα ή οτιδήποτε έχετε τη βεβαιότητα πως θα έχετε στο μέλλον. Καθώς φτιάχνετε αυτή τη λίστα, δώστε προσοχή σε αυτά που νοιώθετε. Δε νοιώθετε όμορφα;

Advertisements

Χρησιμοποιώντας συνειδητά την ευγνωμοσύνη είναι ένας υπέροχος τρόπος για να αλλάζετε την ψυχολογία σας κάθε στιγμή! 

Μόλις τελειώσετε, φτιάξτε μια νέα λίστα με όλα τα θαύματα που βιώσατε στη ζωή σας. Γράψτε κάθε τι που σας έκανε να νοιώσετε θαυμάσια και χαρούμενα μόλις συνέβη στη ζωή σας. Πόσες φορές σας καθυστέρησε ένα τηλέφωνο και μετά σας συνέβη κάτι χαρούμενο; Πόσες φορές χρειαζόσασταν κάτι κι ένας φίλος εμφανίστηκε από το πουθενά και σας το προσέφερε; Όλα αυτά είναι μικρά καθημερινά θαύματα που δεν τους δίνουμε σημασία αλλά συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας.

Advertisements

Έτσι θα συνειδητοποιήσετε πως τα θαύματα δεν συμβαίνουν σπάνια στη ζωή σας, αλλά συμβαίνουν συνέχεια και καθημερινά και αυτή η βεβαιότητα θα σας βοηθήσει να πιστέψετε πως όλα τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα!!!

Αόρατες δυνάμεις δουλεύουν σκληρά για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε και ακόμα περισσότερα. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Είστε αξιαγάπητοι και προστατευμένοι.

Advertisements

Είναι ο Νόμος του Σύμπαντος: Ζήτα, Πίστεψε και Λάβε !

Κάνε like στην σελίδα στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s