Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/1/2020)


Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/1/2020):

Κριός

Βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση και το απολαμβάνεις. Δραστηριοποιείσαι έντονα, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα μέσα στη μέρα, κάτι που λειτουργεί για σένα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, και σου δίνει ζωτική ενέργεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η συνεχής κίνηση να σου “γεννήσει” την επιθυμία να κάνεις και το βράδυ σου πιο δραστήριο. Μια χαλαρή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Ταύρος

Advertisements

Η μέρα σου μπορεί να ξεκινήσει κάπως υποτονικά, αφού έχεις ένα έντονο συναισθηματικό βάρος, όμως πολύ σύντομα ανακτάς τη συναισθηματική αυτοκυριαρχία σου και προσηλώνεσαι στη δουλειά. Ενδέχεται να έχεις επαφή με πρόσωπα κύρους, κάτι που μπορεί να φανεί καθοριστικής σημασίας για την ανέλιξή σου.

Δίδυμοι

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής φύσης, τις οποίες και πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση, προκειμένου να μην τις χάσεις. Από την άλλη, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να διαχειριστείς κάποια οικονομικά ζητήματα του σπιτιού με μεγαλύτερη ευχέρεια απ’ ό,τι το περασμένο διάστημα.

Καρκίνος

Η συναδελφικότητα είναι το μότο σου μέσα στη μέρα. Τόσο στη δουλειά, όσο και στο σπίτι νιώθεις την ανάγκη να προστατεύσεις την αλληλεγγύη και την ομαδικότητα του “μαζί” και εισπράττεις για αυτή σου την πρόθεση και τη συνεργασία των άλλων, κάτι που βελτιώνει αισθητά την καθημερινότητά σου.

Λέων

Advertisements

Αισθάνεσαι πιο δημιουργικός/ή και παραγωγικός/ή από ποτέ και το αξιοποιείς στο μέγιστο. Είναι τόσο η μέρα, όσο και το διάστημα γενικότερα, κατάλληλα για να επεκταθείς και να αναρριχηθείς μέσα στο χώρο εργασίας σου και αρπάζεις κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Η αποδοτικότητα και η προσήλωσή σου κινούν το ενδιαφέρον σημαντικών προσώπων.

Παρθένος

Με ατσάλινη αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διεκδικήσεις ό, τι έχεις θέσει ως στόχο στον επαγγελματικό τομέα, προχωράς σήμερα αποφασιστικά. Τα κίνητρά σου είναι ως επί το πλείστον οικονομικά και δεν αποκλείεται να δεις αποτελέσματα σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο.

Ζυγός

Η οικονομική σου επέκταση θα σε απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα σήμερα. Υπάρχουν μάτια που παρακολουθούν και θα μπορούσαν να σου φανούν χρήσιμα, αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις γιατί θα κουραστείς σύντομα και δε θα είσαι όσο αποδοτικός/ή απαιτείται.

Advertisements

Σκορπιός

Είναι κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι. Η οργάνωση του σπιτιού και η διευθέτηση υποχρεώσεων της οικογένειας εννοούνται και διευκολύνονται σημαντικά σήμερα. Μαζί τους γίνεται σημαντικά πιο εύκολη και η καθημερινότητά σου, αλλά και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία καθίσταται πιο λειτουργική και η ζωή του καθενός ατομικά.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να δεις πόσο έχει λειτουργήσει όλη η προσπάθεια που κατέβαλλες το προηγούμενο διάστημα ώστε να εγκαθιδρύσεις την κυριαρχία σου στον εργασιακό σου χώρο. Έχει αρχίσει να διαφαίνεται η θέση σου και αυτό γίνεται αντιληπτό τόσο από σένα, όσο και από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι.

Αιγόκερως

Η αισθηματική σου ζωή και ισορροπία μέσα σε αυτή είναι πολύ σημαντική για σένα σήμερα. Από την άλλη είναι πιθανό να σου δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες, την επικοινωνία και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η.

Advertisements

Υδροχόος

Αφιερώνεις τη μέρα εσωτερική αναζήτηση. Οι ζυμώσεις που γίνονται τώρα, τόσο οι εσωτερικές όσο και οι εξωτερικές θα σε βάλουν σε θέση έντονης σκέψης για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων σου. Είναι μία καλή στιγμή, τώρα, να ανακαλύψεις την πραγματική σου δύναμη και να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου.

Ιχθείς

Οι φίλοι σου σήμερα θα αναλάβουν τα ηνία, αφού οι συμβουλές τους θα είναι καίριες. Η πρόσκληση έρχεται απευθείας από σένα, αφού νιώθεις ότι πρέπει να οργανώσεις πράγματα και δεν έχεις την απαραίτητη υπομονή να το κάνεις. Ζήτα και θα λάβεις.

Μαζί με 2.118 ακόμα followers

Κατηγορίες:ΖώδιαΕτικέτες: ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: