Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/1/2020)

στις

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/1/2020)και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/1/2020):

Κριός

Αδυνατείς να συγκεντρωθείς 100% στις καθημερινές εκκρεμότητές σου, γιατί το μυαλό σου βρίσκεται ήδη σε ταξιδιάρικο mode και η πεζή καθημερινότητα τώρα σε κουράζει. Η ανάγκη σου να (ξε)φύγεις σε κάνει κάπως αφηρημένο/η και μπορεί να προκαλέσει λάθη όχι σοβαρά, αλλά που σίγουρα θα σε ταλαιπωρήσουν.

Advertisements

Ταύρος

Έχεις μία τάση στην εσωστρέφεια και την απομόνωση σήμερα με πρόθεση όμως την ανασύνταξη. Δεν πετάς το χρόνο στα “σκουπίδια”, χωρίς να κάνεις τίποτα. Ανασυντάσσεσαι πνευματικά και οργανώνεις πρακτικά τη ζωή σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα και θέματα διαχείρισης.

Δίδυμοι

Η συναδελφικότητα είναι το μότο σου μέσα στη μέρα. Τόσο στη δουλειά, όσο και στο σπίτι νιώθεις την ανάγκη να προστατεύσεις την αλληλεγγύη και την ομαδικότητα του “μαζί” και εισπράττεις για αυτή σου την πρόθεση και τη συνεργασία των άλλων, κάτι που βελτιώνει αισθητά την καθημερινότητά σου.

Καρκίνος

Έντονη δραστηριότητα αναπτύσσεται σήμερα στον εργασιακό χώρο και η αλήθεια είναι πως το απολαμβάνεις, καθώς γίνεσαι πιο παραγωγικός/ή μέσα από σε τέτοιους ρυθμούς. Σου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να εδραιώσεις τη θέση σου, κάτω υπό συνθήκες μάλιστα που οι περισσότεροι “βραχυκυκλώνουν”. Είναι μία καλή μέρα για να θέσεις βάσεις ανάπτυξης και επέκτασης.

Advertisements

Λέων

Η αισθηματική σου ζωή και ισορροπία μέσα σε αυτή είναι πολύ σημαντική για σένα. Από την άλλη είναι πιθανό να σου δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες, την επικοινωνία και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η.

Παρθένος

Είναι κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι. Η οργάνωση του σπιτιού και η διευθέτηση υποχρεώσεων της οικογένειας εννοούνται και διευκολύνονται σημαντικά σήμερα. Μαζί τους γίνεται σημαντικά πιο εύκολη και η καθημερινότητά σου, αλλά και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία καθίσταται πιο λειτουργική και η ζωή του καθενός ατομικά.

Advertisements

Ζυγός

Έντονη κινητικότητα και κοινωνικότητα σε περιμένουν σήμερα, τόσο μέσα στη δουλειά σου, όσο και έξω από αυτή, καθώς φαίνεται πως η κοινωνική δραστηριότητα αποτελεί και δική σου προσωπική επιθυμία. Απολαμβάνεις την πολυκοσμία και επιδιώκεις την ανθρώπινη επικοινωνία σε κάθε ευκαιρία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιδιώξεις ένα μεσοβδόμαδο διάλειμμα, συναντώντας φίλους.

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής φύσης, τις οποίες και πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση, προκειμένου να μην τις χάσεις. Από την άλλη, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να διαχειριστείς κάποια οικονομικά ζητήματα του σπιτιού με μεγαλύτερη ευχέρεια απ’ ό,τι το περασμένο διάστημα.

Advertisements

Τοξότης

Με ατσάλινη αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διεκδικήσεις ό, τι έχεις θέσει ως στόχο στον επαγγελματικό τομέα, προχωράς σήμερα αποφασιστικά. Τα κίνητρά σου είναι ως επί το πλείστον οικονομικά και δεν αποκλείεται να δεις αποτελέσματα σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο.

Αιγόκερως

Βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση και το απολαμβάνεις. Δραστηριοποιείσαι έντονα, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα μέσα στη μέρα, κάτι που λειτουργεί για σένα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, και σου δίνει ζωτική ενέργεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η συνεχής κίνηση να σου “γεννήσει” την επιθυμία να κάνεις και το βράδυ σου πιο δραστήριο. Μια χαλαρή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Υδροχόος

Advertisements

Σε ό, τι αφορά στον επαγγελματικό τομέα δείχνεις τρομερή εμπιστοσύνη και στηρίζεσαι πολύ στην  ομαδική δουλειά σήμερα, και κάνεις πολύ καλά! Η αποτελεσματικότητα εξαρτάται πολύ από τη συλλογικότητα τώρα. Επίσης, η παρουσία των φιλικών προσώπων είναι πολύ έντονη μέσα στη μέρα και δεν αποκλείεται αυτό να συνεχιστεί και τη νύχτα, έξω, κάπου χαλαρά, διασκεδάζοντας.

Ιχθείς

Αισθάνεσαι πιο δημιουργικός/ή και παραγωγικός/ή από ποτέ και το αξιοποιείς στο μέγιστο. Είναι τόσο η μέρα, όσο και το διάστημα γενικότερα, κατάλληλα για να επεκταθείς και να αναρριχηθείς μέσα στο χώρο εργασίας σου και αρπάζεις κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Η αποδοτικότητα και η προσήλωσή σου κινούν το ενδιαφέρον σημαντικών προσώπων.

Μαζί με 2.100 ακόμα followers

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s