Άγριες μέλισσες: Ενέδρα θανάτου- Ο Δούκας δίνει εντολή δολοφονίας

Άγριες μέλισσες: Οι καταιγιστικές εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 δεν έχουν τέλος. Στα νέα επεισόδια της σειράς μετά τις γιορτές η ζωή του Κυπραίου βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, αφού ο Δούκας δεν ανέχεται για πολύ τον εκβιασμό του.

Advertisements

Ο Θωμάς είναι αποφασισμένος να τα βάλει με τον Δούκα προκειμένου να κερδίσει όσο περισσότερα μπορεί από αυτόν. Έτσι, όταν ο Θωμάς μαθαίνει από τον βοσκό, τον αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του Γιάννου, πως ο Δούκας είναι ένοχος, εκμεταλλεύεται αυτή την πληροφορία.

Ο Θωμάς απειλεί τον ισχυρό άντρα του Διαφανίου πως θα τον στείλει στη φυλακή εάν δεν του δώσει όσα του ζητήσει. Ωστόσο, ο Δούκας δεν είναι από εκείνους που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές. Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Mytv, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αρχικά μαθαίνει στοιχεία για τον βοσκό που τον είδε το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου. Χωρίς να χάσει χρόνο, απειλεί τη ζωή του άντρα προκειμένου να μη μιλήσει σε κανέναν άλλο για όσα είδε το μοιραίο βράδυ. Σειρά, όμως, μετά τον βοσκό έχει ο Κυπραίος.

Advertisements

Ο Δούκας είναι εξαγριωμένος που ο Θωμάς τον εκβιάζει και θέλει να του δείξει μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει για να προστατεύσει τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του. Έτσι, με τη βοήθεια, όπως πάντα, του Μελέτη του στήνουν θανάσιμη παγίδα. Σύμφωνα με το my tv, ο Μελέτης, με εντολή του Δούκα, επιτίθεται στον Κυπραίο και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Για πρώτη φορά, ο Θωμάς διαπιστώνει πως ο Δούκας είναι ικανός να κάνει τις απειλές του πράξη και να φτάσει μέχρι τέλους.

https://www.gossip-tv.gr

Μαζί με 2.064 ακόμα followers

Follow me: https://twitter.com/Serendipity311on Twitter https://www.facebook.com/Serendipityblog.net/ on Facebook https://www.instagram.com/3.serendipity/ on Instagram

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s