Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/12/2019)

Κριός

Μία οικονομική έκπληξη στον εργασιακό χώρο σήμερα, σε κάνει ιδιαίτερα ευτυχή αλλά και σπάταλο/η. Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό σου έχει ξεσηκωθεί για να βρει τρόπους να αξιοποιήσεις αυτή τη νέα οικονομική συγκυρία, αλλά ο ενθουσιασμός σου μπορεί πολύ σύντομα να σε αναγκάσει σε ανώμαλη προσγείωση.

Advertisements

Ταύρος

Σήμερα φαίνεται ότι αναπτύσσεις τόσο σε επίπεδο ιδεών όσο και στον τρόπο που εργάζεσαι μία ιδιαίτερα ιδεαλιστική νοοτροπία σύμφωνα με την οποία “όλα μπορούν να συμβούν”. Παράλληλα,  οι συνθήκες σε ευνοούν για να ασχοληθείς με κληρονομικά ή/και οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν.

Δίδυμοι

Σήμερα εργάζεσαι με μεγαλύτερη διάθεση απ’ ό, τι το περασμένο διάστημα, καθώς διαπιστώνεις πως οι κόποι σου δεν πέφτουν στο κενό. Δουλεύεις σκληρά προκειμένου να εξασφαλίσεις έναν πιο άνετο τρόπο ζωής, τόσο για σένα, όσο και για τους ανθρώπους του περιβάλλοντος. Πέρα από τη δουλειά, εξίσου σημαντική για σένα σήμερα, αλλά και το σαββατοκύριακο είναι και η σωστή λειτουργία του σπιτιού.

Advertisements

Καρκίνος

Αυτό το διάστημα και ειδικότερα σήμερα επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου, ανεξαρτήτως φύσεως, με γνώμονα τις δικές σου ανάγκες. Η καθημερινότητά σου σε αναγκάζει να γίνεις πιο δραστήριος/α και να συμπεριλάβεις πολλούς ανθρώπους και πολλές νέες δραστηριότητες στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να εξασφαλίζεις χρόνο για την ξεκούρασή σου, διότι ναι μεν τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι υψηλά αυτήν την περίοδο, η υπερβολική ένταση όμως είναι ικανή να σε αποφορτίσει πολύ γρήγορα.

Λέων

Η ψυχολογία σου σήμερα θα είναι κάπως πεσμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που επηρεάζει την καθημερινότητά σου, κάνοντάς σε σχεδόν μη λειτουργικό/ή. Ίσως σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία έχει περισσότερο νόημα να κάνεις μια ενδοσκόπηση, παρά να συναναστραφείς με πολύ κόσμο ή να ασχοληθείς με πολλές εκκρεμότητες.

Advertisements

Παρθένος

Ενδέχεται σήμερα να έχεις μία θετική οικονομική εξέλιξη. Μπορεί να λάβεις κάποιο νέο για την είσπραξη ενός ποσού ή να συμβεί κάτι άμεσα που θα σου εξασφαλίσει μια οικονομική απολαβή που περίμενες, αλλά φαίνεται ότι θα σε βρει ανέτοιμο/η να το διαχειριστείς. Η καθημερινότητά σου έχει τόσο τρελούς ρυθμούς που μπορεί να χάσεις την μπάλα.

Ζυγός

Σήμερα τα οικονομικά σου ή τα νέα που σχετίζονται με αυτά, έρχονται αρκετά βολικά και αυτό σε παρακινεί να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι, παλιότερες υποχρεώσεις κ.ο.κ. Βλέπεις αυτή την ανάσα σαν ένα διάλειμμα από τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών και η αλήθεια είναι πως η πρακτική προσέγγισή σου είναι η καλύτερη δυνατή.

Advertisements

Σκορπιός

Τρομερή κινητικότητα αναμένεται μέσα στη μέρα και αυτό σε προδιαθέτει να συναντήσεις φίλους, να βγεις και να διασκεδάσεις. Χρειάζεσαι τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά αυτή την απόδραση και μάλιστα οι συγκυρίες σήμερα σε ευνοούν για κάτι τέτοιο, αφού οι συναντήσεις που τελικά θα γίνουν θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.

Τοξότης

Η μέρα σε αναγκάζει να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα πάσης φύσεως: εργασίας, σπιτιού, κληρονομικά, δάνεια κ.ο.κ. Δέχεσαι σήμερα σημαντικότατη εύνοια ώστε να διευθετήσεις την όποια οικονομική εκκρεμότητα, ωστόσο φρόντισε να μην επιτρέψεις στον ενθουσιασμό σου να εγείρει προσδοκίες μεγαλύτερες απ’ ό, τι πρέπει.

Αιγόκερως

Ο αισθηματικός τομέας πρωταγωνιστεί μέσα στη μέρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η αποφασίζεις να αφιερώσεις μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σου στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η μία τυχαία και αναπάντεχη συνάντηση θα σε αποδιοργανώσει. Έχε στο μυαλό σου ότι για την ώρα, μπορείς να ασχοληθείς με αυτή, αλλά δε θα έχει μακροπρόθεσμη προοπτική.

Advertisements

Υδροχόος

Μπορεί σήμερα να νιώθεις κάπως εσωστρεφής και δεν αποκλείεται να θελήσεις να απομονωθείς τόσο σε φυσικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα θα αφιερώσεις τη μέρα σε μία ενδοσκόπηση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις πνευματικές ζυμώσεις και διεργασίες της περιόδου αυτής με τη δέουσα προσοχή.

Ιχθείς

Παρ’ όλο που έχεις περάσει πιο ενεργητικές μέρες και με καλύτερη ψυχολογία, καταφέρνεις να βρεις διέξοδο απ’ όσα σε προβληματίζουν στα πρόσωπα των φίλων σου, του/της συντρόφου και γενικότερα δικών σου ανθρώπων. Οι ιδέες που μοιράζεσαι σήμερα με τα άτομα του περιβάλλοντός σου καθώς και τα όνειρα που κάνετε μαζί, σε ανεβάζουν ψυχολογικά και η μέρα κλείνει πολύ καλύτερα απ’ ό, τι ξεκίνησε.

Μαζί με 2.075 ακόμα followers

Follow me: https://twitter.com/Serendipity311on Twitter https://www.facebook.com/Serendipityblog.net/ on Facebook https://www.instagram.com/3.serendipity/ on Instagram

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: