Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/12/2019)

Κριός

Τα οικονομικά ζητήματα σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, αφού φαίνεται ότι περιμένεις σε αναμμένα κάρβουνα κάποια θετική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα. Ο υπερβάλλων ζήλος σου, ωστόσο, μπορεί να σε κάνει αρκετά συγκρουσιακό/ή με συνέπεια τα αποτελέσματα που τόσο εναγώνια περίμενες να μην έρθουν.

Ταύρος

Σήμερα η μέρα δεν είναι η καταλληλότερη για να συνεργαστείς με το περιβάλλον σου, είτε μιλάμε για τον επαγγελματικό είτε για τον οικιακό χώρο. Αυτό σε επηρεάζει σημαντικά, προκαλώντας σου ένα συναισθηματικό βάρος που σε δυσκολεύει στην καθημερινότητά σου. Εμπιστεύσου τους φίλους σου αφού είναι οι καταλληλότεροι να σε αποσυμφορήσουν.

Δίδυμοι

Έχεις την τάση να απομονώνεσαι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και όταν αφορά στη δουλειά σου. Σήμερα φαίνεται ότι κάτι σε σπρώχνει προς την απομόνωση, παρά την απόλυτη διάθεσή σου να συνεργαστείς με τους άλλους, προκειμένου να ολοκληρώσεις όλα αυτά που εκκρεμούν.

Advertisements

Καρκίνος

Υπάρχει μια γενικευμένη επιθυμία για συνεργασία από και προς τους πάντες, ανεξάρτητα από τον τομέα. Τα πράγματα φαίνεται ότι σήμερα αρχίζουν να γίνονται σαφώς ευκολότερα, τουλάχιστον από πλευράς επικοινωνίας. Πέρα από αυτό, όμως, η επιθυμία σου για να δεις φίλους είναι σήμερα εντονότερη από ποτέ.

Λέων

Έχεις τη διάθεση σήμερα να εργαστείς όχι μόνο σκληρά αλλά και συστηματικά, ευελπιστώντας τις επόμενες ημέρες να έχεις κάποιο κέρδος από τον επαγγελματικό σου τομέα. Ωστόσο, αυτή σου η εστίαση σε κάνει να αγνοείς ζητήματα που προκύπτουν σε άλλους τομείς της ζωής σου, οι οποίοι απαιτούν τη φροντίδα σου αλλιώς κινδυνεύουν να…εκραγούν.

Παρθένος

Σήμερα η προσοχή σου στρέφεται σε αισθηματικά ζητήματα, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε όχι. Στην πραγματικότητα, αυτό που λείπει από την όλη διαδικασία, είναι το…συναίσθημα, αφού προσεγγίζεις τετράγωνα λογικά τα πάντα, κάτι που όμως φαίνεται να αλλάζει προς τα μέσα της ημέρας και μετά.

Advertisements

Ζυγός

Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα αλλά για καλό. Αν βλέπεις ότι τα πράγματα δε συμβαίνουν, έχεις την απαραίτητη εύνοια ώστε να κινήσεις εσύ κάποια νήματα που θεωρείς ότι έχουν αξία να κινηθούν, ενώ παράλληλα η οικονομική σου διαχείριση είναι απαράμιλλη.

Σκορπιός

Η μέρα σου έχει μια θετική χροιά, αφού κυριαρχούν τόσο η συναδελφικότητα, όσο και η αλληλεγγύη. Σήμερα μπορείς να βασιστείς στους ανθρώπους γύρω σου για τα πάντα και ταυτόχρονα να περνάς καλά μέσα στη μέρα, χωρίς να νιώθεις ότι έχεις “κλειδώσει” σε μια αέναη επανάληψη της ρουτίνας.

Τοξότης

Υπάρχει μια πληροφορία ότι θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη για όσους/ες το αξίζουν, και για το λόγο αυτό, ιδιαίτερα σήμερα, η εργατικότητά σου χτυπάει κόκκινο. Η περίοδος αυτή μπορεί να σε οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο, όσον αφορά στα οικονομικά ζητήματα, ωστόσο αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν αφήσεις τα οικογενειακά ζητήματα εκτός.

Αιγόκερως

Έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία μέσα στη μέρα, αφού φαίνεται ότι το καλά κρυμμένο συναίσθημά σου αναδύεται και κυριαρχεί. Επιλέγεις να το διοχετεύσεις στον αισθηματικό σου τομέα, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Ωστόσο, προς το βράδυ επιστρέφεις στον παραδοσιακό αποστασιοποιημένο εαυτό σου, κάτι που ενδέχεται να δώσει λάθος εντυπώσει στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Advertisements

Υδροχόος

‘Εχεις μια κάποια τάση απομόνωσης και εσωστρέφεια, η οποία όμως έχει ως στόχο την οργάνωση του οικιακού σου χώρου ή την διεκπεραίωση των διάφορων εκκρεμοτήτων. Είναι πιθανό να νιώσεις μια κάποια μοναξιά, ειδικά προς το βράδυ, κάτι που έρχονται με χαρά να επιλύσουν οι φίλοι σου.

Ιχθείς

Η κοινωνικότητά σου σήμερα χτυπάει κόκκινο, αφού λατρεύεις να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο. Από το μεσημέρι και μετά, δεν αποκλείεται να περάσεις χρόνο με φίλους, ωστόσο οι πολλαπλές μετακινήσεις ενδέχεται να σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό.

Μαζί με 2.068 ακόμα followers

Follow me: https://twitter.com/Serendipity311on Twitter https://www.facebook.com/Serendipityblog.net/ on Facebook https://www.instagram.com/3.serendipity/ on Instagram

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: