Τεχνολογία

Υπάρχει τρόπος να δεις τα κρυμμένα likes στο Instagram!

Από τότε που το Instagram αποφάσισε να εξαφανίσει τα likes, πολλοί έχουν πάθει παράκρουση. Το μεγαλύτερο πλήγμα είναι για τους influencers, οι οποίοι πλέον χρειάζεται να δίνουν αναλυτικά στοιχεία για τον λογαριασμό τους στα brands για να κλείσουν μια συμφωνία, αφού τα likes τους δεν είναι ορατά στους άλλους χρήστες. Αν είσαι κι εσύ απ’ αυτούς τους εμμονικούς, σου έχουμε καλά νέα: Υπάρχει τρόπος να δεις τα κρυμμένα likes στο Instagram!

Advertisements

Τα κακά νέα είναι ότι για να βλέπεις τα κρυμμένα likes στο Instagram θα πρέπει να ανοίγεις το Instagram από τον Google Chrome κι όχι απ’ το app του κινητού, αλλά εάν έχεις εμμονή μ’ αυτά, είμαστε σίγουροι πως θα μπεις σ’ αυτή τη διαδικασία.

Και πώς θα δεις, λοιπόν, τα κρυμμένα likes στο Instagram;

Ο τρόπος είναι πολύ απλός: Θα προσθέσεις την επέκταση «The Return of the Likes» στον Google Chrome, θα ανοίξεις το Instagram σου απ’ τον browser και ξαφνικά θα μπορείς να βλέπεις ξανά τον αριθμό των likes σ’ όλες τις αναρτήσεις!

Advertisements
κρυμμένα likes στο Instagram

Παράλληλα, με την επέκταση μπορείς να βλέπεις και τον αριθμό των comments κάτω απ’ τα posts. Η επέκταση λειτουργεί αποκλειστικά στον Google Chrome στην desktop εκδοχή του, επομένως εάν ανοίξεις το Instagram στο κινητό σου, δεν θα δουλέψει και δεν θα βλέπεις τα likes.

Μέχρι, λοιπόν, το Instagram να «κόψει» την επέκταση -κάτι που είναι πολύ πιθανό- μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις τα likes στα posts απλά με ένα σκρολάρισμα στο news feed σου!

Advertisements

Γιατί το Instagram έκρυψε τα links;

«Θέλουμε οι followers σας να κάνουν focus σ’ αυτό που κάνετε share, όχι στον αριθμό των likes που παίρνουν τα posts σας», εξηγεί το Instagram, συμπληρώνοντας πως μόνο το άτομο που κάνει share το post μπορεί να δει τον συνολικό αριθμό των likes που παίρνει.

Μαζί με 2.120 ακόμα followers

Follow me: https://twitter.com/Serendipity311on Twitter https://www.facebook.com/Serendipityblog.net/ on Facebook https://www.instagram.com/3.serendipity/ on Instagram

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: