Ζώδια

Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/12/2019)

Κριός

Η εργασιομανία σου σε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη σωματική εξάντληση. Παρ’ όλα αυτά, χάρη στη δουλειά που έχεις κάνει, μια σημαντική επιτυχία έρχεται να εδραιώσει ή να αναβαθμίσει το ρόλο σου και φυσικά να αναγνωρίσει την προσφορά σου μέσα στο χώρο εργασίας. Αν δεις να οξύνονται τα πνεύματα προσπάθησε να μην εμπλακείς, είναι πολύ κομβική στιγμή αυτή για την καριέρα σου.

Ταύρος

Εργάζεσαι με μεγάλη διάθεση, καθώς διαπιστώνεις πως οι κόποι σου δεν πέφτουν στο κενό. Δουλεύεις σκληρά προκειμένου να εξασφαλίσεις έναν τρόπο ζωής, τόσο για σένα, όσο και για την οικογένειά σου. Πέρα από τη δουλειά, εξίσου σημαντική για σένα σήμερα είναι και η αρμονία που επικρατεί μέσα στο σπίτι. Αναλαμβάνεις, λοιπόν, το ρόλο του ειρηνιστή και φροντίζεις να διατηρείς τις ισορροπίες εντός του οικιακού χώρου.

Δίδυμοι

Advertisements

Η μέρα σου είναι ιδιαίτερα δραστήρια για όλους τους τομείς της ζωής σου ανεξαιρέτως, ενώ σήμερα μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις μια σοβαρή και σημαντική δέσμευση που θα αλλάξει τη ζωή σου. Το σε τι θα αφορά αυτή η δέσμευση, εξαρτάται αποκλειστικά από σένα, καθώς θα σχετίζεται με ό, τι είναι σημαντικό για σένα τώρα.

Καρκίνος

Οι επαφές που πραγματοποιείς σήμερα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποια συνεργασία, στέφονται από απόλυτη επιτυχία. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνεις κάποια μετακίνηση, η οποία θα σχετίζεται άμεσα με τον οικονομικό σου τομέα. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τώρα, αν τις εκμεταλλευθείς σωστά, μπορούν να σου προσφέρουν μεσοπρόθεσμα σημαντικά οφέλη.

Λέων

Advertisements

Έντονη δραστηριότητα αναπτύσσεται σήμερα στον εργασιακό χώρο και η αλήθεια είναι πως το απολαμβάνεις, καθώς γίνεσαι πιο παραγωγικός/ή μέσα από σε τέτοιους ρυθμούς. Σου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να εδραιώσεις τη θέση σου, κάτω υπό συνθήκες μάλιστα που οι περισσότεροι “βραχυκυκλώνουν”. Είναι μία καλή μέρα για να θέσεις βάσεις ανάπτυξης και επέκτασης.

Παρθένος

Πολλά πράγματα πηγαίνουν όπως τα ονειρευόσουν, αλλά ακόμα κι έτσι πρέπει να αποφύγεις να πάρεις ρίσκα ή να διακινδυνεύσεις μία σταθερή και σίγουρη κατάσταση μόνο και μόνο επειδή νιώθεις τυχερός/η. Παρ’ όλο που είσαι αισιόδοξος/η πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, φρόντισε να αποφύγεις τις κινήσεις εντυπωσιασμού και συνέχισε απλώς να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα.

Ζυγός

Advertisements

Τώρα μπορείς να εκπληρώσεις τους στόχους σου παίρνοντας όμως πάντα κι ένα μάθημα που σε κάνει σοφότερο/η. Ακόμα κι όταν τα πράγματα φαίνονται ήσυχα, φρόντισε να μην επαναπαύεσαι, γιατί αυτή την περίοδο σε περιμένουν συνεχείς προκλήσεις που σε κάνουν να θέλεις να δοκιμάσεις τα όριά σου και -γιατί όχι;- να αυξήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Σκορπιός

Έχεις την ανάγκη να κινείσαι συνεχώς και να είσαι μόνιμα απασχολημένος/η με κάτι, ό, τι κι αν είναι αυτό. Το περιβάλλον σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου σήμερα, καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο σε αποφάσεις που είναι να ληφθούν. Αυτό σε γεμίζει δύναμη, κυρίως πνευματική και αυτοπεποίθηση. Είσαι γεμάτος/η όρεξη και νέες ιδέες και αυτό το οφείλεις σε πολύ μεγάλο βαθμό στου οικείους σου.

Τοξότης

Advertisements

Λαμβάνεις τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση που θα μπορούσε να σου προσφέρει η εργασία σου και αυτό είναι ένα συναίσθημα που είχες να νιώσεις αρκετό καιρό. Σε αυτήν την ικανοποίηση θα πρέπει να συνυπολογίσεις και αμοιβές που ίσως να μην περίμενες, δεν αποκλείεται ακόμα να γίνει λόγος για κάποια αύξηση που δεν είχες κατά νου. Μη σταματήσεις να προσπαθείς, πρέπει να αποδείξεις ότι την αξίζεις.

Αιγόκερως

Ξεκινά από σήμερα ένα διάστημα που σου προσφέρει απλόχερα σημαντικές ευκαιρίες τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση των ευκαιριών που σου παρουσιάζονται, διότι αν κάτι “στραβώσει” θα είναι αποτέλεσμα των κακών επιλογών ή/και χειρισμών σου.

Υδροχόος

Advertisements

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε αρκετά καλή φάση, ενώ είναι αρκετά πιθανό σήμερα να υπάρξει κάποια ευχάριστη αναγνώριση των κόπων σου. Αυτό, βέβαια, δε μεταφράζεται και σε οικονομική ευμάρεια, καθώς θα παρουσιαστούν καθυστερήσεις στο συγκεκριμένο τομέα, που θα οφείλονται ως επί το πλείστον σε εξωγενείς παράγοντες και όχι σε σένα.

Ιχθείς

Η μέρα, αλλά και γενικότερα το διάστημα αυτό είναι κομβικό για τις φιλίες σου, καθώς τώρα ξεκαθαρίζουν για σένα οι ουσιαστικές από τις επιφανειακές. Παράλληλα βιώνεις πολλές ιδεολογικές ζυμώσεις αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα “θέλω” σου, κάτι που θα λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός για το “ξεκαθάρισμα” του φιλικού κύκλου.

Μαζί με 2.120 ακόμα followers

Follow me: https://twitter.com/Serendipity311on Twitter https://www.facebook.com/Serendipityblog.net/ on Facebook https://www.instagram.com/3.serendipity/ on Instagram

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: