Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/11/2019)

στις

Κριός

Ευχάριστα, ξαφνικά, ανατρεπτικά νέα που αφορούν σε οικονομικά και καριέρα είναι το κύριο θέμα της σημερινής ημέρας. Αυτή η κατάσταση σε οδηγεί στα σύννεφα, αφού η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη, γεγονός που έρχεται σαν επιβράβευση για τη στωικότητά σου στις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών.

Ταύρος

Η μέρα σε προδιαθέτει να κινηθείς πέρα από τα συνηθισμένα και να κινηθείς εκτός προγράμματος. Τείνεις πλέον να το αναγάγεις σε τρόπο σκέψης και δράσης, αφού φαίνεται ότι το να ανατρέπεις τα τετριμμένα σού πάει πολύ. Αυτή την τρέλα μπορεί να τη μοιραστείς τόσο με το/τη σύντροφό σου όσο και με τους φίλους σου.

Δίδυμοι

Advertisements

Η μέρα σε προδιαθέτει να κινηθείς πέρα από τα συνηθισμένα και να κινηθείς εκτός προγράμματος. Τείνεις πλέον να το αναγάγεις σε τρόπο σκέψης και δράσης, αφού φαίνεται ότι το να ανατρέπεις τα τετριμμένα σού πάει πολύ. Αυτή την τρέλα μπορεί να τη μοιραστείς τόσο με το/τη σύντροφό σου όσο και με τους φίλους σου.

Καρκίνος

Σε αισθηματικό επίπεδο, βιώνεις σήμερα έναν εξαιρετικά μεγαλειώδη ρομαντισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έχεις πρόσφατα κάνει ή να κάνεις μία σημαντική γνωριμία, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να θελήσεις σήμερα να ερωτευτείς από την αρχή το ταίρι σου, οργανώνοντας μία αναπάντεχη απόδραση για τους δυο σας.

Λέων

Advertisements

Χάρη στην ευχάριστη και τη χαρισματική προσωπικότητά σου, κάνεις σήμερα μία κίνηση ματ στη δουλειά, η οποία μπορεί να σου προσφέρει βραχυπρόθεσμα κάποιο κέρδος (είτε οικονομικό, είτε άλλης φύσης). Αυτό σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να κυνηγήσεις με πάθος τους στόχους σου και στο μέλλον.

Παρθένος

Ο αισθηματικός τομέας πρωταγωνιστεί μέσα στη μέρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η αποφασίζεις να αφιερώσεις μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σου στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η μία τυχαία και αναπάντεχη συνάντηση θα σε αποδιοργανώσει. Έχε στο μυαλό σου ότι για την ώρα, μπορείς να ασχοληθείς με αυτή, αλλά δε θα έχει μακροπρόθεσμη προοπτική.

Ζυγός

Advertisements

Η μέρα σε αναγκάζει να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα πάσης φύσεως: εργασίας, σπιτιού, κληρονομικά, δάνεια κ.ο.κ. Δέχεσαι σήμερα σημαντικότατη εύνοια ώστε να διευθετήσεις την όποια οικονομική εκκρεμότητα, ωστόσο φρόντισε να μην επιτρέψεις στον ενθουσιασμό σου να εγείρει προσδοκίες μεγαλύτερες απ’ ό, τι πρέπει.

Σκορπιός

Η προσοχή σου στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά σε αισθηματικά ζητήματα με ένα βασικό σκοπό: την ανανέωση. Έχεις βάλει στόχο να σπάσεις κάθε συνήθεια που αποτελεί εδώ και καιρό ρουτίνα σου και κάνεις κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Η ανάγκη αυτή πηγάζει από μέσα σου και είναι λιγότερο αίτημα έξωθεν, οπότε είναι σημαντικό να λάβεις κάποια στιγμή υπ’ όψιν και τους άλλους.

Τοξότης

Advertisements

Μία οικονομική έκπληξη στον εργασιακό χώρο σήμερα, σε κάνει ιδιαίτερα ευτυχή αλλά και σπάταλο/η. Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό σου έχει ξεσηκωθεί για να βρει τρόπους να αξιοποιήσεις αυτή τη νέα οικονομική συγκυρία, αλλά ο ενθουσιασμός σου μπορεί πολύ σύντομα να σε αναγκάσει σε ανώμαλη προσγείωση.

Αιγόκερως

Έχεις διάθεση για…τρέλες, αφού νιώθεις την ανάγκη να βγεις εκτός προγράμματος και να ασχοληθείς με την κοινωνική σου ζωή σήμερα. Οι φίλοι σου μπαίνουν δυναμικά στην εικόνα, βοηθώντας σε να εκπληρώσεις τις προσδοκίες κοινωνικότητας που σου έχουν γεννηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ξανά αν είσαι σε σχέση ή από την αρχή αν είσαι αδέσμευτος/η.

Υδροχόος

Advertisements

Σήμερα τα οικονομικά σου ή τα νέα που σχετίζονται με αυτά, έρχονται αρκετά βολικά και αυτό σε παρακινεί να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι, παλιότερες υποχρεώσεις κ.ο.κ. Βλέπεις αυτή την ανάσα σαν ένα διάλειμμα από τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών και η αλήθεια είναι πως η πρακτική προσέγγισή σου είναι η καλύτερη δυνατή.

Ιχθείς

Τρομερή κινητικότητα αναμένεται μέσα στη μέρα και αυτό σε προδιαθέτει να συναντήσεις φίλους, να βγεις και να διασκεδάσεις. Χρειάζεσαι τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά αυτή την απόδραση και μάλιστα οι συγκυρίες σήμερα σε ευνοούν για κάτι τέτοιο, αφού οι συναντήσεις που τελικά θα γίνουν θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.

Μαζί με 2.100 ακόμα followers

Follow me: https://twitter.com/Serendipity311on Twitter https://www.facebook.com/Serendipityblog.net/ on Facebook https://www.instagram.com/3.serendipity/ on Instagram

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s