Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/11/2019)

στις

Κριός

Χρειάζεσαι κάποια ελαστικότητα από τη δουλειά προκειμένου να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ορισμένα προσωπικά σου ζητήματα, αλλά δεν την εξασφαλίζεις, γεγονός που σε κάνει ακόμα πιο επιθετικό/ή και διεκδικητικό/ή. Διατήρησε χαμηλότερους τόνους, γιατί η κλιμάκωση τώρα δεν είναι προς το συμφέρον σου.

Advertisements

Ταύρος

Στις προσωπικές και τις επαγγελματικές σου σχέσεις υπάρχει μία αντιπαλότητα, η οποία σε κρατάει ξάγρυπνο/η. Μην αναλώνεσαι στο να βρεις κρυφά όπλα ή βαθείς αιτίες, γιατί ορισμένες καταστάσεις είναι τόσο απλές όσο φαίνονται, έτσι κι αυτή. Η λύση για να λήξει αυτός ο ανταγωνισμός είναι να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα, αναμένοντας απλώς να ξεθυμάνει.

Δίδυμοι

Γνωρίζεις πως είναι πολύ σημαντική περίοδος για την καταξίωσή σου, όμως αδυνατείς να προσφέρεις αυτά που πραγματικά μπορείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αντί να ψάχνεις τρόπους για να αντεπεξέλθεις στη δουλειά σου, να επαναστατήσεις, ενάντια στην καταπίεση που δέχεσαι, αναστατώνοντας προσωρινά τη γαλήνη των εργασιακών σου σχέσεων.

Advertisements

Καρκίνος

Η δυσκολία στην επικοινωνία στο σπίτι, στις σχέσεις και στη δουλειά πρόκειται να φέρει αρκετές εντάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όλα τα μέρη ταυτόχρονα ζητούν επιτακτικά την προσοχή σου με αποτέλεσμα να βαλτώνεις κάπου στη μέση και να αδυνατείς να είσαι αποτελεσματικός/ή. Ψάχνεις σανίδα σωτηρίας στην κοινωνική σου ζωή, όμως κι εκεί τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα.

Λέων

Αναγκάζεσαι να δεχτείς κάποιες αλλαγές σήμερα, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και στο σπίτι, οι οποίες σου προκαλούν εκνευρισμό. Το πρόβλημα είναι ότι ακριβώς επειδή αυτήν τη στιγμή δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο της ζωής σου (τουλάχιστον όχι όπως το φαντάζεσαι), αδυνατείς να ελέγξεις την εξέλιξη ή τη φύση αυτών των αλλαγών.

Παρθένος

Το μυαλό σου σήμερα σου παίζει διάφορα παιχνίδια που θα σε κρατούν πίσω. Μην το επιτρέψεις. Παράλληλα, για τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα. Βασίσου στους ανθρώπους γύρω σου, χωρίς να φοβάσαι αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αφού είναι εκεί για σένα και την πρόοδό σου.

Ζυγός

Advertisements

Κάνεις μία όχι και τόσο επιτυχημένη διαχείριση, η οποία σε κάνει να μην έχεις σχεδόν κανέναν έλεγχο στα χρήματα που ξοδεύεις, με αποτέλεσμα να προκαλούνται μικροζημιές. Ο εκνευρισμός σου είναι αναμενόμενος και το μόνο που μπορείς να κάνεις στην παρούσα φάση, είναι να σταματήσεις την αναίτια σπατάλη, καθώς η εμφάνιση απρόοπτων περιστατικών μπορεί να κάνει πιο δυσμενή την οικονομική σου κατάσταση τώρα.

Σκορπιός

Οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σου σχέσεις περνούν κρίση, η οποία σε φέρνει στα όριά σου. Η κρίση δεν είναι σημαντική, όμως είναι πολύ πιθανό να την κάνεις εσύ σημαντική, καθώς όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, σου προκαλούν εκνευρισμό που τείνεις να ξεσπάς στα πιο κοντινά σου πρόσωπα.

Τοξότης

Advertisements

Σήμερα έχεις μία ισχυρή ροπή στις υπερβολές, ανεξάρτητα από τον τομέα ή/και την περίσταση. Εκφράζεσαι και συμπεριφέρεσαι υπερβολικά σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, θίγοντάς τα, ακόμα κι αν δεν έχει προηγηθεί τίποτα. Προσοχή, γιατί είναι πιθανό άθελά σου να πληγώσεις ανθρώπους που αγαπάς.

Αιγόκερως

Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις όσα νιώθεις και σκέφτεσαι σήμερα, κάτι που προκαλεί επικοινωνιακές ρωγμές ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε συνδέεστε ερωτικά, είτε όχι. Μην επιτρέπεις στην ανασφάλεια να σε ορίζει, αρκεί μόνο ένα μικρό “άνοιγμα”, μια μικρή αποκάλυψη αυτών που νιώθεις και η κατάσταση θα αλλάξει άρδην.

Υδροχόος

Advertisements

Πρέπει να διαχωρίσεις τα προβλήματα που φέρνεις απ’ έξω με αυτά που πραγματικά προκύπτουν στον εργασιακό σου χώρο, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να είναι εξαιρετικά ζημιογόνο για την πορεία σου στη δουλειά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις πραγματικά και ικανοποιητικά να ανταποκριθείς σε αυτή την πρόκληση.

Ιχθείς

Οι ανατροπές που έρχονται αναπόφευκτα μέσα στη μέρα σε αποδιοργανώνουν. Επιπλέον, ψυχολογικά μπορεί να νιώθεις κάπως “πεσμένος/η”, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό να απευθυνθείς σε ανθρώπους που πραγματικά και δοκιμασμένα μπορείς να εμπιστευθείς. Η συλλογικότητα είναι κριτικής σημασίας για την επιτυχία σου και είναι κάτι στο οποίο μπορείς και πρέπει να βασιστείς.

Μαζί με 2.107 ακόμα followers

Follow me: https://twitter.com/Serendipity311on Twitter https://www.facebook.com/Serendipityblog.net/ on Facebook https://www.instagram.com/3.serendipity/ on Instagram

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s