Αντιγήρανση | Σε ποια ηλικία θα πρέπει να ξεκινά;

στις

Πόσο νωρίς είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσει η αντιγήρανση της επιδερμίδας; Υπάρχει η λαθεμένη άποψη πως όσο πιο νωρίς ξεκινήσει μια γυναίκα να χρησιμοποιεί δραστικά προϊόντα αντιγήρανσης, τόσο λιγότερες ρυτίδες θα εμφανίσει στο μέλλον. Η άποψη αυτή όμως είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Ακολουθούν οι απαντήσεις σε όλα τα σχετικά ερωτήματα που σας απασχολούν:

Advertisements

Τι συμβαίνει κατά τη δεκαετία των 20;

Μέχρι τα 30 η επιδερμίδα έχει την ικανότητα να επανορθώνει μόνη της τις φθορές και γι’ αυτό δεν χρειάζεται ενισχύσεις από το αντιρυτιδικό οπλοστάσιο της κοσμητολογίας. Η χρήση αντιρυτιδικών προϊόντων μπορεί να κάνει την επιδερμίδα να «τεμπελιάσει» και στην πραγματικότητα να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε. Σε αυτήν τη δεκαετία, τα μόνα που χρειάζεται η επιδερμίδα είναι καλή ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο και το περιβάλλον.

Πότε πρέπει να ξεκινά η αντιγήρανση;

Advertisements

Στον αντίποδα των γυναικών που ξεκινούν τον αγώνα κατά των ρυτίδων πολύ νωρίς, βρίσκονται εκείνες που καθυστερούν πολύ και περιμένουν να εγκατασταθούν για τα καλά τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα πριν ξεκινήσουν. 

https://www.harpersbazaar.gr


Follow me: https://twitter.com/Serendipity311on Twitter https://www.facebook.com/Serendipityblog.net/ on Facebook https://www.instagram.com/3.serendipity/ on Instagram

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s