Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/11/2019)

Κριός

Τη Δευτέρα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις. Η αλήθεια είναι πως ανατρέπονται κάποια δεδομένα και καλείσαι να αναλάβεις δράση άμεσα. Κληρονομικά, θέματα ακινήτων ή/και δανείων που αγνοήθηκαν στο παρελθόν, έρχονται στην επιφάνεια τώρα, απαιτώντας από εσένα μία λύση. Συμβουλή: Η μέρα δεν ενδείκνυται για τελεσίδικες αποφάσεις και είναι γεγονός πως ούτε εσύ έχεις την ψυχραιμία σήμερα να σκεφτείς καθαρά. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

Ταύρος

Η συνεργασία και η επικοινωνία μέσα στο σπίτι αγνοείται σήμερα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κλίμα πόλωσης. Χρειάζεσαι οργάνωση στην καθημερινότητά σου για να λειτουργήσεις και οι συνθήκες δε βοηθούν, όμως εσύ τείνεις να επιρρίπτεις ευθύνες στα μέλη της οικογένειάς σου. Μην οδηγείς καταστάσεις στα άκρα, μέρα είναι, θα περάσει. Συμβουλή: Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα για να αλλάξεις αυτή την κατάσταση. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μη δημιουργείς συγκρούσεις μέσα στο σπίτι, τη στιγμή που η αρμονία και η ισορροπία είναι τα ζητούμενα. Υπομονή μέχρι αύριο!

Δίδυμοι

Η ένταση που υπάρχει στην καθημερινότητά σου σου δημιουργεί την ανάγκη να απομακρύνεσαι από τη βοή. Ωστόσο, δεν έχεις τη χρονική πολυτέλεια για διάλειμμα, έτσι αναγκάζεσαι να μπεις ξανά στο στίβο και να εμπλακείς με κάποια προβλήματα από το παρελθόν που προκύπτουν στον εργασιακό χώρο. Συμβουλή: Τα προβλήματα που αναδύονται στη δουλειά ζητούν την προσοχή και τη συνδρομή σου. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να αποδώσει, κάνε λίγη υπομονή και οι απαντήσεις που χρειάζεσαι θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή.

Advertisements

Καρκίνος

Οι ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα διαδέχονται η μία την άλλη και ζητάς τη βοήθεια ή τη συμβουλή των αγαπημένων σου προσώπων. Η καθοδήγηση όμως που δέχεσαι τώρα είναι περισσότερο αποπροσανατολιστική, παρά χρήσιμη. Οι προθέσεις του περιβάλλοντός σου είναι αγνές, όμως δεν μπορούν να σε βοηθήσουν τώρα. Συμβουλή: Τη λύση στο πρόβλημά σου την ξέρεις μόνο εσύ, απλώς πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να λειτουργήσεις ψύχραιμα και όχι παρορμητικά.

Λέων

Η οικογένεια και η καριέρα σου ζητούν επιτακτικά την προσοχή σου σήμερα, με αποτέλεσμα να ταράζεται το νευρικό σου σύστημα, αλλά και η καθαρότητα της σκέψης σου. Δημιουργείται ένα χάος γύρω σου που σε κάνει να βαλτώνεις, ενώ φαίνεται ότι αδυνατείς να βάλεις μία τάξη. Συμβουλή: Θέσε όρια. Υπάρχει μία αντίληψη στο περιβάλλον σου, οικογενειακό και εργασιακό, πως κάθε ώρα είναι σωστή για να “ενοχλήσουν”. Κατάστησε σαφές πως κάθε τομέας έχει πολύ συγκεκριμένο χώρο και χρόνο στη ζωή σου και φρόντισε να εξασφαλίσεις λίγο και για σένα.

Παρθένος

Έχεις μία ροπή στην απομόνωση και την εσωστρέφεια σήμερα και αυτό σε κρατά μακριά από τις υποχρεώσεις σου. Ίσως είναι καλύτερα έτσι, καθώς δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς συναισθηματικά και διανοητικά καταστάσεις που θα σε πιέσουν ακόμα περισσότερο, όμως είναι απαραίτητο να κρατάς την επικοινωνία σου με τον “έξω κόσμο”, ακόμα κι αν αυτή χωλαίνει. Συμβουλή: Πάρε το χρόνο σου και ανασύνταξε τις δυνάμεις σου. Η απόσταση από τη ρουτίνα σήμερα, εφόσον αυτό είναι εφικτό, μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια!

Ζυγός

Advertisements

Κρίσιμα οικονομικά ζητήματα καταναλώνουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου μέσα στη μέρα. Απόφυγε να αναμείξεις ή να συμβουλευτείς άτομα εμπιστοσύνης, γιατί είναι πολύ πιθανό να σου δείξουν λάθος”δρόμο”. Μπορείς να διαχειριστείς αυτή την κατάσταση πολύ καλύτερα μόνος/η σου και αυτό πρέπει να κάνεις. Συμβουλή: Προσπάθησε να περιορίσεις το αίσθημα πανικού  που σε καταλαμβάνει σήμερα και να κινηθείς με γνώμονα τη λογική. Πάρε το χρόνο σου και πράξε αύριο πιο ψύχραιμα.

Σκορπιός

Παρουσιάζονται τριγμοί στον τομέα της καριέρας σου σήμερα, κυρίως λόγω κακής επικοινωνίας και άρνησης όλων των εμπλεκόμενων να συνεργαστούν. Κράτα αποστάσεις από τις εντάσεις που σημειώνονται και αν θέλεις να πάρεις θέση, περίμενε μέχρι αύριο όπου η μέρα σε ευνοεί περισσότερο. Συμβουλή: Διατήρησε την αυτοκυριαρχία σου σήμερα, αν και εφόσον σε ενδιαφέρει να διεκδικήσεις μία θέση ισχύος στο χώρο εργασίας.

Τοξότης

Υπάρχει μία αναστάτωση στον εργασιακό σου χώρο σήμερα που σου προκαλεί μία πνευματική σύγχυση. Νιώθεις να υπολειτουργείς μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και γι’ αυτό ευθύνεται το κλίμα που επικρατεί. Μην προσπαθήσεις να διορθώσεις την κατάσταση, γιατί οι προσπάθειές σου θα πέσουν στο κενό. Συμβουλή: Δεν μπορείς παρά να υπομείνεις αυτή την κατάσταση. Αύριο τα πράγματα θα είναι καλύτερα, αρκεί μέχρι τότε να μην έχεις “αρπαχτεί” με όλους…

Αιγόκερως

Παρ’ όλο που δεν το συνηθίζεις, δίνεις περισσότερη προσοχή σε αισθηματικά ζητήματα σήμερα, παραμελώντας τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Καλά κάνεις, όμως επίλεξε μία καταλληλότερη μέρα γι’ αυτό. Η σημερινή δεν πρόκειται να σου προσφέρει την ηρεμία και την αρμονία που ψάχνεις. Συμβουλή: Στρέψε την προσοχή σου αλλού προκειμένου να εκτονώσεις την ένταση που  συσσωρεύεται μέσα σου, αλλά και για να προστατεύσεις την αισθηματική σου ζωή, είτε είσαι σχέση, είτε όχι.

Υδροχόος

Advertisements

Νωρίς μέσα στη μέρα δημιουργείται ένα χάος στο σπίτι, το οποίο προκαλεί συγκρούσεις. Η κατάσταση αυτή θα διατηρηθεί μέχρι περίπου και το μεσημέρι, οπότε και διαταράσσεται η αρμονία στα επαγγελματικά σου. Η κακή επικοινωνία προκαλεί παρεξηγήσεις στο χώρο εργασίας, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται μικροσυγκρούσεις. Συμβουλή: Απόφυγε μέσα στη μέρα να αναμειχθείς ή/και να προκαλέσεις εντάσεις, γιατί αύριο είναι μία καινούργια μέρα πολύ πιο ήρεμη και πολύ πιο ευνοϊκή για να λύσεις τις διαφορές σου.

Ιχθείς

Η καθημερινότητά σου αναπτύσσει ρυθμούς που σε οδηγούν σχεδόν στην παράνοια. Αναμένεται να χρειαστεί να κάνεις αμέτρητες επικοινωνίες αλλά και μετακινήσεις, που πολλές φορές αποδεικνύονται άσκοπες, τις περισσότερες φορές εξαιτίας ασυνεννοησίας. Καλώς ή κακώς, η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί μερικές μέρες ακόμα, οπότε οπλίσου με υπομονή. Συμβουλή: Έχεις την τάση να εκδηλώνεις τον εκνευρισμό σου, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν είναι υπεύθυνοι για το χάος που αντιμετωπίζεις. Συγκράτησε τα νεύρα και κάνε υπομονή μέχρι αύριο που η μέρα είναι σαφώς ευνοϊκότερη.

Follow me: https://twitter.com/Serendipity311on Twitter https://www.facebook.com/Serendipityblog.net/ on Facebook https://www.instagram.com/3.serendipity/ on Instagram

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: