Φτιάξτε Πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες Μπάλες με Ποπ-Κορν

στις

Το ποπ-κορν είναι η ένοχη απόλαυση του κάθε κινηματογραφόφιλου. Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας χριστουγεννιάτικες μπάλες γεμάτες με το ποπκόρν της χτεσινής «προβολής» με 4 απλές κινήσεις και υλικά που σίγουρα έχετε στο σπίτι σας.

Για να τις φτιάξετε θα χρειαστείτε παλιές εφημερίδες, ποπ κορν, μία κορδέλα ή έναν σπάγκο και κόλλα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ξεκινήστε παίρνοντας μερικές σελίδες εφημερίδας και τσαλακώνοντάς τες. Σχηματίστε με αυτές μία μπάλα στο μέγεθος που επιθυμείτε.

Advertisements

Πάρτε ένα άλλο φύλλο εφημερίδας και απλώστε κόλλα πάνω σε αυτό. Τυλίξτε την μπάλα με το φύλλο. Μη σας νοιάζει αν δεν είναι τέλεια η μπάλα σας μιας και αργότερα που θα μπει και το ποπ κορν δε θα φαίνεται τίποτα

Advertisements

Αρχίστε να παίρνετε ένα ένα τα ποπ-κορν και να τους βάζετε κόλλα. Τοποθετήστε όσα πιο πολλά μπορείτε, το ένα δίπλα στο άλλο, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά μεταξύ τους. Αν, παρόλα αυτά, δημιουργηθούν κενά, μπαλώστε τα αργότερα με μικρότερα κομμάτια ποπ κορν.

χριστουγεννιάτικες μπάλες

Κρεμάστε τις χριστουγεννιάτικες μπάλες στα ψηλότερα κλαδιά, αν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια!

Σε κάποιο σημείο της μπάλας, πριν την καλύψετε ολόκληρη, κολλήστε ένα κομμάτι σπάγκου ή μία κορδέλα για να μπορέσετε να κρεμάσετε το στολίδι σας στο δέντρο. Βάλτε αρκετή κόλλα έτσι ώστε να μην έχετε πρόβλημα με την μπάλα. Καλό είναι να κολλήσετε και ένα ποπ κόρν πάνω από την μπάλα για να στερεοποιηθεί ακόμα καλύτερα ο σπάγκος.

Advertisements

Αφήστε την μπάλα να στεγνώσει για ένα ολόκληρο βράδυ και την επόμενη μέρα προσθέστε μερικά ποπ κορν στα κενά που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από τη συρρίκνωση του ποπ κορν. 

Το Χριστουγεννιάτικο στολίδι σας είναι πανέτοιμο για στόλισμα.

http://spirossoulis.com

Follow me: https://twitter.com/Serendipity311on Twitter https://www.facebook.com/Serendipityblog.net/ on Facebook https://www.instagram.com/3.serendipity/ on Instagram

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s