Στο Ίντερνετ κανείς δεν ξέρει αν είσαι πλούσιος. Εκτός απ’ αυτό το account

στις

Τον Φεβρουάριο εμφανίστηκε το Instagram account BallerBusters, το οποίο έχει έναν και μοναδικό στόχο: Να εκθέσει τους ψεύτικους επιχειρηματίες!

Τι θα δούμε στο Instagram account BallerBusters;

Memes, infographics κι άλλες εικόνες που αποδεικνύουν ότι κάποιοι επιχειρηματίες δεν είναι τόσο πλούσιοι όσο θέλουν να δείχνουν θα βρεις στο Instagram account BallerBusters.

Συχνά, αυτοί είναι άνθρωποι που αποκαλούνται επιχειρηματίες και κάποιοι καυχιούνται για τα χρήματά τους, τα αυτοκίνητά τους, τα ρολόγια ή την επιρροή τους, αλλά φαίνεται ότι τελικά δεν έχουν τόσα χρήματα για να το υποστηρίξουν αυτό.

Πρόσφατα, οι BallerBusters ανέβασαν ένα post με τo οποίo απέδειξαν πως ένας επιχειρηματίας που υποστηρίζει πως είναι έφηβος και αγόρασε έναντι 8 εκατομμυρίων ένα σπίτι, τελικά το σπίτι είναι απλά ένα Airbnb που νοικιάζεται!

Άλλες φορές, το Instagram account ξεμπροστιάζει επιχειρηματίες δείχνοντας πως τα ακριβά ρολόγια που φοράνε είναι «μαϊμού» ή τα σκάφη που υποστηρίζουν ότι έχουν είναι απλά νοικιασμένα!

Σύμφωνα με τον διαχειριστή του account, αυτοί οι επιχειρηματίες βρίσκονται παντού γύρω μας: Βλέπουμε φωτογραφίες τους στο Instagram, εμφανίζονται σε TED ομιλίες και τους ακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά τελικά δεν έχουν κάνει τίποτα περισσότερο απ’ το να αγοράσουν εκατομμύρια ψεύτικους followers και να γεμίσουν το feed τους με ψεύτικα αυτοκίνητα, άπειρα λεφτά και μοντέλα με τα οποία βγαίνουν.

Το πιο εξοργιστικό απ’ όλα; Το ότι αυτοί οι άνθρωποι πουλάνε τους εαυτούς τους ως τόσο επιτυχημένους που ζητάνε χιλιάδες ευρώ από ανυποψίαστους για να τους παραδώσουν τα μαθήματα της επιτυχίας τους!

Ο διαχειριστής του BallerBusters, πάντως, ξεκαθαρίζει πως δεν εκθέτουν κανέναν επιχειρηματία χωρίς να έχουν αποδείξεις. Ψάχνουν νομικά αρχεία, μιλούν με πηγές της βιομηχανίας, κάνουν έλεγχο στα social media και μετά αποφασίζουν εάν θα ξεμπροστιάσουν κάποιον.

Home Page

Follow me: https://twitter.com/Serendipity311on Twitter https://www.facebook.com/Serendipityblog.net/ on Facebook https://www.instagram.com/3.serendipity/ on Instagram

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s