Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/11/2019)

στις

Κριός

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ακούστε τα μηνύματα που σας στέλνει το σώμα σας και αφήσετε στην άκρη το ύφος του υπέρ ήρωα,  αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε όσες δραστηριότητες μπορούν να γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Ταύρος

Advertisements

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς τους Ταύρους.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους τις οποίες και δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να φορέσετε το ωραιότερο σας χαμόγελο γιατί μέσα από αυτή την φιλική συγκέντρωση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα.

Δίδυμοι

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με τους συνεργάτες σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική, για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα ή να πάτε σε μια συνέντευξη στην οποία θα πάτε πολύ καλά.

Καρκίνος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με μια υπόθεση Νομικής ή γραφειοκρατικής φύσεως η οποία σας απασχολεί καιρό. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου το οποίο θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας.

Λέων

Advertisements

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και θα προσπαθήσετε να βρείτε τις καλύτερες για εσάς λύσεις. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα φιλικό σας πρόσωπο το οποίο θα σας φέρει σε επαφή με τους σωστούς ανθρώπους.

Παρθένος

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να εξωτερικεύσετε τα ζητήματα  που σας προβληματίζουν στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους, είναι το επικριτικό σας ύφος.

Ζυγός

Advertisements

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ώστε να είστε συνεπείς και αποτελεσματικοί. Αυτό θα σας βοηθήσει να πειθαρχήσετε στο πρόγραμμα σας και να μην αφήνετε πίσω τις δικιές σας δουλειές για τους άλλους.

Σκορπιός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την διάθεση για χαρά και διασκέδαση στην ζωή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και να βρεθείτε με φίλους τους οποίους έχετε να δείτε καιρό.

Τοξότης

Advertisements

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε είτε με την τακτοποίηση του χώρου σας είτε να προχωρήσετε σε μερικές παρεμβάσεις στην εσωτερική του διακόσμηση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξετε την ενέργεια του χώρου σας, καθώς θα τον κάνετε πιο ζεστό και λειτουργικό.

Αιγόκερως

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα έχετε μια ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θα βαρεθείτε καθόλου, αφού, θα έχετε πολλές συναντήσεις και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Απλά, μιας και διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αναβολές ή καθυστερήσεις.

Υδροχόος

Advertisements

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα με τους αγαπημένους σας σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνεται μια ομπρέλα προστασίας για ότι και όποιον θεωρείτε ότι έχει αξία για εσάς. Αυτή η στάση σας θα εκπλήξει ευχάριστα τους αγαπημένους σας, οι οποίοι σας έχουν συνηθίσει να είστε πιο απόμακροι και αδιάφοροι και όχι τόσο προστατευτικοί.

Ιχθείς

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επειδή εσείς θέλετε να γίνουν όλα σήμερα οι άλλοι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα και τους ρυθμούς σας ή να αφήσουν τις δουλειές τους για να τακτοποιήσουν τις δικές σας υποθέσεις.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s