Ποιες σειρές του MEGA δεν μπορούν να βγουν στον αέρα

στις

Το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη και της εταιρείας του «Alter Ego» βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μιντιακής επικαιρότητας, καθώς ο επιχειρηματίας απέκτησε την πολυπόθητη ταινιοθήκη του MEGA

Advertisements

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού πλειοδότησε στον σχετικό διαγωνισμό με ένα ποσό κοντά στα 34 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι τι θα γίνει με τις σειρές που υπάρχουν στην ταινιοθήκη.

Το θέμα των δικαιωμάτων των σειρών, όπως αναφέρει το «Έθνος», είναι που καθυστέρησε τον πλειστηριασμό αφού έπρεπε να βγει άκρη με το ζήτημα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Advertisements

Άλλωστε, για κάθε επαναπροβολή σειράς χρειάζεται η συγκατάθεση του δημιουργού. Για παράδειγμα «Τρεις Χάριτες» και «Δις Εξαμαρτείν» μπορούν να επαναπροβληθούν μόνο μετά την συγκατάθεση των Ρέππα-Παπαθανασίου. Είναι κάτι, άλλωστε,  που τόνισε ο Μιχάλης Ρέππας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η κατάσταση γίνεται πιο ζόρικη, όταν οι σειρές έχουν βασιστεί σε ξένο φορμάτ όπως για παράδειγμα η «Απαγορευμένη Αγάπη». Η καθημερινή σειρά του MEGA,  που ήταν από τις μακροβιότερες ήταν βασισμένη στο ξένο φορμάτ Verbotene Liebe. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η μόνη απόπειρα επανάληψης της σειράς έγινε τον Μάιο του 2018 και, επειδή υπήρξε εμπλοκή με την μητρική εταιρία παραγωγής, η προβολή διακόπηκε λίγες μέρες μετά, στο 6ο μόλις επεισόδιο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s