Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Νοέμβρη του 2019

Ορισμένα ζώδια τον Νοέμβρη θα τα βρουν λίγο πιο.. δύσκολα αυτόν τον μήνα, ενώ άλλα ζώδια θα καλοπεράσουν. Ποιοι θα είναι, λοιπόν, οι τυχεροί και οι άτυχοι σε οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά;

Τα τυχερά ζώδια τον Νοέμβρη:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου, η εύνοια που δέχεσαι σε οικονομικά ζητήματα είναι ισχυρή και εμφανής σε κάθε σου βήμα μέσα στο Νοέμβριο. Ακόμα κι αν έχεις απρόοπτες οικονομικές απώλειες μέσα στο μήνα, πάντα με κάποιο σχεδόν μαγικό τρόπο αναπληρώνεται το οικονομικό κενό από κάποια πηγή που δε υπολόγιζες. Απόλαυσέ το!

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεργασίες με ομάδες και συλλογική δουλειά μπορούν αυτό το μήνα να σε κάνουν ξεχωρίσεις, κυρίως σ’ ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου. Μη φοβηθείς που θα επισκιαστείς, γιατί κάτι τέτοιο  είναι απλώς αδύνατο. Η λάμψη σου και η ηγετική σου παρουσία μπορούν να σου χαρίσουν κάποια αναβάθμιση του ρόλου σου μέσα στη δουλειά που την ονειρευόσουν εδώ και καιρό. Άδραξε κάθε ευκαιρία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις μία ριζική ανανέωση και ξοδεύεις, ξοδεύεις πολλά…! το παράδοξο είναι πως ενώ σπαταλάς περισσότερα απ’ όσα μπορείς να βγάλεις, αυτό το μήνα σου έρχονται χρήματα από παντού, σα να έχεις το “κοκαλάκι της νυχτερίδας” και κάνεις απόσβεση. Φυσικά, δε βάζεις μυαλό κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, συνεχίζεις να ξοδεύεις ακατάπαυστα και αφού η τύχη στο επιτρέπει, καλές αγορές!

…και οι λιγότερο τυχεροί

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου αυτό το μήνα δεν είναι η πηγή της καλοτυχίας σου, το αντίθετο μάλιστα. Προσπάθησε να κρατήσεις μακριά από υποθέσεις σου, στις οποίες χρειάζεσαι την τύχη με το μέρος σου, τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου. Δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, είναι ζήτημα καλής και κακής τύχης και αυτό το μήνα οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι πολύ ευνοϊκές για σένα σε αυτόν τον τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Είναι προτιμότερο να εργαστείς σόλο αυτό το μήνα. Οι συνεργασίες σου όσο κι αν θέλουν το καλό σου, είναι πιθανό περισσότερο να σε ζημιώσουν παρά να σε βοηθήσουν. Έτσι, εφόσον υπάρχουν ζητήματα που σε απασχολούν και σε αφορούν προσωπικά, φρόντισε να τα διευθετήσεις μόνος/η σου και μην ανακατέψεις τρίτα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δέχεσαι μία περίεργη επιρροή στον οικονομικό σου τομέα. Από τη μία έχεις αρκετά ευνοϊκές προϋποθέσεις σ’ ό, τι αφορά στην οικονομική σου άνθιση, από την άλλη εσύ ο/η ίδιος/α σαμποτάρεις τον εαυτό σου, φυσικά άθελά σου. Η καλή σου τύχη αυτό το μήνα εξαρτάται από τη συγκέντρωσή σου στις οικονομικές σου συναλλαγές και απ’ ό, τι φαίνεται το Νοέμβριο η κρίση και η συγκέντρωσή σου είναι λίγο θολές. Πρόσεχε και λίγο…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: