Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/10/2019)


Κριός

Έτοιμοι να κάνετε πράξη τα σχέδια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες και θα σας προστατεύσει από επικείμενα στραβοπατήματα. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές και να μην αφήσετε τον γνωστό παρορμητισμό σας να σας παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις.

Advertisements

Ταύρος

Γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να προβάλετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας  στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ ταυτόχρονα θα κρύψετε και με έξυπνο τρόπο τα μειονεκτήματα σας.

Advertisements

Δίδυμοι

Τα μάτια σας δεκατέσσερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να έχετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το Σκορπιό, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να ελεγχθείτε  έξυπνα ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που βάζουν στον δρόμο σας ορισμένοι συνάδελφοι σας. Τώρα εάν χρειασθεί να πείτε και κανένα αθώο ψεματάκι, δεν πειράζει.

Καρκίνος

Ευχάριστες προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει έμπνευση και δημιουργικότητα. Εσείς το μόνο που μένει να κάνετε είναι να μην διστάσετε να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να κάνει την είσοδο του εντελώς ξαφνικά.

Λέων

Advertisements

Σίγουροι για τις αποφάσεις και τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια σας, ενώ η στάση σας απέναντι στη ζωή θα αποτελέσει έμπνευση για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας.

Παρθένος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες και θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα εκφραστικά σας μέσα στο χώρο της εργασίας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα δείξετε στον / στην σύντροφο σας την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

Ζυγός

Advertisements

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα είναι για εσάς η κινητήριος σας δύναμη αφού θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία με επιτυχία.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο σας.

Σκορπιός

Στα πλανητικά δρώμενα της ημέρας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρωταγωνιστήσετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και να αναδείξετε την πιο δημιουργική σας πλευρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα νέο έρωτα ο οποίος θα σας παρασύρει σε μαγικά μονοπάτια.

Τοξότης

Advertisements

Πιο πρακτικοί και οργανωτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ήρθε η στιγμή να γίνετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  από το ζώδιο των Ιχθύων θα οξύνει την φαντασία σας και θα σας δώσει έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες. Εσείς αυτό που μένει να κάνετε είναι να τις υλοποιήσετε με την βοήθεια της οικογένεια σας.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε τα βλέμματα του φιλικού και κοινωνικού σας περιβάλλοντος με ιδιαίτερη ευκολία. Τα δυνατά σας όπλα ο εκφραστικός σας λόγος και η ευστροφία σας. Ενώ εάν υπάρξουν αναβολές στο πρόγραμμα σας να ξέρετε ότι αυτές θα είναι προς όφελος σας.

Υδροχόος

Advertisements

Γερά στα πόδια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι πατάτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις καθώς θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που έχετε γνωρίσει από το χώρο της δουλειά σας.

Ιχθείς

Έντονα εκφραστικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε τις επαφές με νέους συνεργάτες ή να πάρετε την πρωτοβουλία και να επικοινωνήσετε τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα.

Μαζί με 2.110 ακόμα followers

Κατηγορίες:Ζώδια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: