Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/10/2019)

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/10/2019):

Κριός

Γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό θα ενισχύσει μέσα σας τις τάσεις ανεξαρτησίας. Κάτω από την επιρροή της θα έχετε την τάση να διώξετε από μέσα σας φόβους, ανασφάλειες αλλά και πεποιθήσεις που σας κρατούν πίσω, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπείτε στον πειρασμό και να πειραματιστείτε ερωτικά.

Ταύρος

Advertisements

Αρκετά προβληματισμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Ανατροπές στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας  θα φέρει η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη η οποία βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας. Κάτω από την επιρροή της όψης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας βγάλει έξω από τα νερά σας, ενώ άλλοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε μια μακροχρόνια σχέση.

Δίδυμοι

Advertisements

Από πολλά σκαμπανεβάσματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει η διάθεση σας σήμερα. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει αρκετά εσωστρεφείς και κυκλοθυμικούς. Η απρόβλεπτη συμπεριφορά σας, καθώς και οι αντιδράσεις σας θα προβληματίσουν τόσο τους αγαπημένους σας όσο και τους συναδέλφους σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να διαχειριστείτε το θυμό σας, ώστε να μην δημιουργήσετε προβλήματα στην δουλειά σας.

Καρκίνος

Την εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι πρέπει να προστατεύσετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα είναι η αφορμή για να ανανεώσετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Η είσοδος στη ζωή σας διαφορετικών και αρκετά εκκεντρικών προσώπων θα σας βοηθήσει να δείτε την ζωή σας με άλλα μάτια, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπείτε και σε ερωτικές περιπέτειες με ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς.

Λέων

Advertisements

Είστε από τους ανθρώπους που σας απασχολεί πάρα πολύ η γνώμη των άλλων. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας οι οποίες ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια ερωτική σχέση η οποία μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με την οικογένεια σας.

Παρθένος

Σίγουροι για τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να γίνετε πιο εκφραστικοί αλλάζοντας ουσιαστικά  τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις απόψεις σας. Ενώ δεν θα διστάσετε να εκμεταλλευτείτε τα εκφραστικά σας μέσα για να διαφημίσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Σε ότι αφορά τις σπουδές σας, ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, ο οποίος δεν θα έχει καμία σχέση με το επάγγελμα σας.

Ζυγός

Advertisements

Με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τι έχει ουσιαστική αξία για εσάς. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε ότι ορισμένοι άνθρωποι ή καταστάσεις που δεν προσφέρουν τίποτα στην εξέλιξη σας, αλλά τους έχετε δίπλα σας μόνο από συνήθεια ή από το φόβο της μοναξιάς, ήρθε η ώρα να φύγουν από τη ζωή σας .

Σκορπιός

Νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία στα μάτια σας φαινόταν ακατόρθωτη, ενώ άλλοι, μπορεί να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα σας βγάλει από την πεπατημένη σας.

Advertisements

Τοξότης

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναλάβετε νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας, ενώ άλλοι είναι πιθανό να προχωρήσουν στην δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης με ένα/ μια συνάδελφο τους η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αιγόκερως

Την θαλπωρή του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να αποχωριστείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με το ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι θα βοηθήσουν να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια απρόσμενη ερωτική σχέση.

Υδροχόος

Advertisements

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου σας υπόσχεται ότι θα σας βγάλει από τη στασιμότητα και την ρουτίνα που πιθανώς να βρίσκεστε. Κάτω από την επιρροή της όψης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε ξαφνικές αλλαγές στην καριέρα σας, ενώ για άλλους είναι πιθανό να αλλάξουν οι ισορροπίες στην οικογενειακή τους ζωή.

Ιχθείς

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να σας ωθήσει να αλλάξετε εντελώς τις προτεραιότητες σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Αφορμή μπορεί να είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή η γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο έχει διαφορετική στάση ζωής από τη δική σας.

Μαζί με 2.067 ακόμα followers

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: