Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/10/2019)

Κριός

Τον έλεγχο των καταστάσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θέλετε να πάρετε στα χέρια σας, σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να κυριαρχήσετε πάνω στον κοινωνικό σας περιβάλλον, τα δυνατά σας όπλα θα είναι ο έντονος μαγνητισμός και η ικανότητα σας να μεταμορφώνεστε και να γοητεύετε τους άλλους γύρω σας.

Advertisements

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με ιδιαίτερη ευκολία στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να παρακάμψετε τις αντιστάσεις τους.

Δίδυμοι

Advertisements

Με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να δείτε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να τους τιθασεύσετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα ξανανιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος

Περίεργα συναισθήματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξυπνήσουν σήμερα σε εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας και να δυσκολευτείτε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας τόσο στον/στην σύντροφο σας όσο και στους αγαπημένους σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις οι οποίες δεν σας αρέσουν.

Λέων

Advertisements

Η λέξη που σας χαρακτηρίζει σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι αποφασισμένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την υγεία την διατροφή και την εξωτερική σας εμφάνιση, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε ριζικά την εικόνα σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι για να τις τηρήσετε είστε αποφασισμένοι να επιβληθείτε επάνω στις αδυναμίες σας.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα ενισχύσει την γοητεία σας και θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας με ιδιαίτερη ευκολία κάνοντας σας ακαταμάχητους. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνειδητοποιήσετε την δύναμη που ασκείτε στους άλλους γύρω σας.

Ζυγός

Advertisements

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο  ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα ζητήματα που απασχολούν ένα μέλος της οικογένειας σας. Στην προσπάθεια σας να τον βοηθήσετε, θα προσπαθήσετε με πλάγιους τρόπους να  χειραγωγήσετε τις αποφάσεις του.

Σκορπιός

Έμφαση στην επικοινωνία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα δώσετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο  ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να περάσετε τις απόψεις σας κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, εκμεταλλευόμενοι την ικανότητα σας να διεισδύετε στο μυαλό των συνομιλητών σας και να αντιλαμβάνεστε τις διαθέσεις τους.

Τοξότης

Advertisements

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο  ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να δώσετε ουσιαστικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις και να συνειδητοποιήσετε τι έχει ουσιαστική αξία για εσάς. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να δώσετε στους αγαπημένους σας να καταλάβουν τα βαθιά σας συναισθήματα, χωρίς να τα εκφράσετε.

Αιγόκερως

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι και σήμερα δικός σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα ενισχύσουν την γοητεία σας αλλά και την επιθυμία σας να κινείτε τα νήματα και να επηρεάζετε τις αποφάσεις τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στο χώρο της εργασίας σας. Η γοητεία και ο ισχυρός μαγνητισμός σας είναι πιθανό να προκαλέσει περίεργα συναισθήματα στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείτε.

Υδροχόος

Advertisements

Ημέρα έντονης εσωστρέφειας , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να απομακρυνθείτε λιγάκι από το περιβάλλον σας με σκοπό να κάνετε την ενδοσκόπηση και την αυτοκριτική σας.Η συνομιλία που θα έχετε με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας και να αναγεννηθείτε.

Ιχθείς

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να γοητεύσετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ δεν θα διστάσετε να τη χρησιμοποιήσετε για να προχωρήσετε στην δημιουργία μιας επαγγελματικής συμφωνίας ή μιας πιο προσωπικής σχέσης με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: