Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/9/2019)

Κριός

Βασικός σας στόχος, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σήμερα είναι να αρχίσουν να υλοποιούνται τα σχέδια για τα οποία τόσο καιρό δουλεύετε εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κινηθείτε με πλάγιους τρόπους και να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις τόσο των αγαπημένων σας προσώπων σας προσώπων όσο και των συνεργατών σας, χωρίς όμως να φανεί ότι εσείς κρύβεστε πίσω από όλα αυτά.

Advertisements

Ταύρος

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ατενίζετε το μέλλον σας σήμερα εσείς οι Ταύροι. Παρόλα αυτά δεν θα αφήσετε τίποτα στην τύχη, και κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου θα είστε εσείς που θα προσπαθήσετε να επηρεάσετε τους συναδέλφους σας , ενώ παράλληλα θα είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τους νέους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι

Αρκετά προσεχτικοί και διστακτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι. Παρόλα αυτά, κάτω από την επιρροή της  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , είναι πιθανό να νιώσετε ανασφαλείς με αποτέλεσμα να διστάσετε να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδια σας γιατί δεν θέλετε να αποτύχετε.

Καρκίνος

Η λέξη προστατευτικός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ταιριάζει γάντι σήμερα σε εσάς τους Καρκίνους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι  από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει , στην προσπάθεια σας να προστατεύσετε όπως λανθασμένα πιστεύετε από ξένες απειλές την οικογένεια σας, να είστε καχύποπτοι απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

Λέων

Advertisements

Τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να προστατεύσετε σήμερα  εσείς οι Λέοντες. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και καχύποπτοι με τα ωραία λόγια και τους κόλακες που υπάρχουν γύρω στα χώρο της εργασίας σας, γιατί το πιθανότερο είναι πίσω από την πλάτη σας να προσπαθούν να σας σκάψουν τον λάκκο.

Παρθένος

Σε μεγάλη φόρμα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ολοκληρωθεί με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε με υπόγειους τρόπους να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις του/της ερωτικού/ης σας συντρόφου.

Ζυγός

Advertisements

Αρκετά παρασκηνιακά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς  οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ αν χρειαστεί, μέσα από το εύστοχους λεκτικούς ελιγμούς θα προσπαθήσετε να κάνετε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας να συμπεριφερθούν με τον τρόπο που εσείς θέλετε χωρίς να φανείτε.

Σκορπιός

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα προσεχτικούς και καχύποπτους με ορισμένα άτομα από το χώρο της εργασίας σας, γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους θα κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά, μέχρις ότου σιγουρευτείτε για τις προθέσεις τους.

Τοξότης

Advertisements

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να είστε πιο προσεχτικοί και επιφυλακτικοί με τα καινούργια πρόσωπα που θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας και να μην τους εκμυστηρευτείτε πολύ προσωπικά σας μυστικά αν πρώτα δεν σας αποδείξουν την αξία τους.

Αιγόκερως

Το βλέμμα σας στο μέλλον, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του  στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας γύρω από το μέλλον της καριέρας σας με αποτέλεσμα να υπάρχουν στιγμές όπου θα κυριεύστε από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τις απωθήσετε.

Advertisements

Υδροχόος

Υπερβολική σιγουριά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι εκπέμπετε σήμερα  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσει να σπαταλήσετε άσκοπα τα ενεργειακά σας αποθέματα στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με ένα συγκεκριμένο τρόπο, παρόλο που βλέπεται ότι δεν είναι αποτελεσματικός.

Ιχθείς

Με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς απέναντι σε ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία αισθάνεστε ότι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

Μαζί με 2.121 ακόμα followers

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: