Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/9/2019)

Κριός

Αισιόδοξοι για το μέλλον , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Ακολουθώντας τις επιταγές της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω ,θα κινηθείτε με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα και να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία μέσα από την οποία, μέσα από σκληρή δουλειά, θα εξελιχθείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αναγκαστείτε να ξεκινήσετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή με ένα πιο ισχυρό από εσάς πρόσωπο.

Ταύρος

Advertisements

Η λέξη  υποχρεώσεις , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, εκφράζει απόλυτα σήμερα εσάς τους  Ταύρους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας στο χώρο της εργασίας σας χωρίς συναισθηματισμούς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, εξαιτίας του άστατου τρόπου διατροφής σας, θα αναγκαστείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους.

Δίδυμοι

Το άγχος της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σας έχει καταβάλει με αποτέλεσμα να ψάχνετε το λιμάνι σας στην ερωτική σας σχέση. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω όμως, θα σας κάνει να νιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια, γι’ αυτό και είναι πιθανό να απαιτήσετε από  τον ερωτικό/η σας σύντροφο να σας εκφράσει τα συναισθήματα του /της, κάτι το οποίο αυτές τις ημέρες δεν θα είναι εύκολο από την πλευρά του.

Καρκίνος

Advertisements

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να προσπαθήσετε να επιβάλετε το σωστό στους αγαπημένους σας και να βάλετε , κάτι ιδιαίτερα δύσκολο για εσάς, όρια. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα καταλάβετε ότι η αυστηρότητα και η λογική στις προσωπικές σας σχέσεις δεν μειώνει την ποιότητα των συναισθημάτων.

Λέων

Σαν το μαγνήτη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα τραβήξετε πάνω σας τα βλέμματα  όπου και αν βρεθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες.  Η  όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να είστε πιο δωρικοί στις εκφράσεις σας κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τους συναδέλφους σας, ενώ θα χρειαστεί να αποστασιοποιηθείτε από διάφορες καταστάσεις.

Παρθένος

Σε πιο εσωτερικά και έντονα συναισθηματικά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη  από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς και απαιτητικούς, εξαιτίας της ανασφάλειας σας, απέναντι στον/στην ερωτικό/ή σας σύντροφο, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με διαφορά ηλικίας.

Advertisements

Ζυγός

Ενδιαφέρουσες προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα  εσείς οι Ζυγοί. Όμως, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι της  στο ζώδιο σας με τον  Κρόνο από το  ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας με αποτέλεσμα ότι και αν σας πουν οι δικοί σας άνθρωποι εσείς να νιώθετε ότι είναι επικριτικοί απέναντι σας και ότι σας απορρίπτουν.

Σκορπιός

Ότι περνάει από το χέρι σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κάνετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί για να προστατεύσετε την δημόσια εικόνα σας. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Αιγόκερω,  ευνοεί τις μυστικές συζητήσεις και τη δημιουργία σχέσεων με βασικό κριτήριο το προσωπικό σας συμφέρον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κρατήσετε κρυφά τα συναισθήματα σας για ένα πρόσωπο από το φιλικό ή εργασιακό σας περιβάλλον.

Advertisements

Τοξότης

Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, πρέπει να εκμεταλλευτείτε σήμερα εσείς  οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον μόνο και μόνο για να έχετε την εύνοια του. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με όλους ώστε να μην χάσετε τα κεκτημένα σας.

Αιγόκερως

Ότι περνάει από το χέρι σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κάνετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι για να κρύψετε την ανασφάλεια σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Κρόνος από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα αυστηροί με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, τους οποίους κρατάτε σε απόσταση, με αποτέλεσμα να αυτοπεριορίζεστε, γιατί δεν θέλετε να τσαλακώσετε την δημόσια εικόνα σας.

Υδροχόος

Advertisements

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις μελλοντικές συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να κάνετε προσεχτικές και μεθοδικές κινήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα λειτουργήσει προστατευτικά αφού δεν θα σας επιτρέψει να αφεθείτε στην δίνη ενός έρωτα από απόσταση.

Ιχθείς

Πιο όμορφη και αρμονική , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε  να κάνετε την καθημερινότητα σας σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κρατήσετε κρυφή μια σχέση από το χώρο της εργασίας σας από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον καθώς φοβάστε ότι ο /η ερωτικός/η σας σύντροφος δεν θα είναι αποδεκτός/ή.

Μαζί με 2.121 ακόμα followers

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: