Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/9/2019)

Κριός

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Επίσης, η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ζυγού θα στρέψει την προσοχή σας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα μπείτε στην διαδικασία να συνδιαλέγεστε και να κινήσετε με πιο διπλωματικό και ευέλικτο τρόπο ώστε να έχετε τα καλύτερα για εσάς αποτελέσματα και τους δικούς σας ανθρώπους συνοδοιπόρους σας.

Ταύρος

Έντονα επικοινωνιακή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας και θα προσπαθήσετε να τους βοηθήσετε να καταλάβουν ότι μέσα από τη συνεργασία μπορείτε να κάνετε θαύματα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη  για να ασχοληθείτε  ουσιαστικά με την υγεία, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.

Advertisements

Δίδυμοι

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους  της χρονιάς για εσάς τους Διδύμους.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, και να ερωτευτείτε.

Καρκίνος

Με ιδιαίτερο δυναμισμό, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της σημερινής ημέρας εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την  προσοχή σας στις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τα ζητήματα που απασχολούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας , ενώ μέσα από σημαντικές συζητήσεις θα προσπαθήσετε να τους βοηθήσετε να πάρουν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον τους.

Λέων

Advertisements

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο εγκαινιάζει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Λέοντες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προχωρήσετε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις στις οποίες με το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα καταφέρετε να κλέψετε τις εντυπώσεις, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους όπου θα συνδυάσετε την δουλειά με την ευχαρίστηση.

Παρθένος

Ενδιαφέρουσες προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις  οικονομικές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα διεκδικήσετε πολύ έντονα τον /την ερωτική σας σύντροφο χρησιμοποιώντας όμως πιο διπλωματικές μεθόδους από ότι συνήθως.

Ζυγός

Advertisements

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας σημαίνει για εσάς ότι ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια. Έτσι Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο σας θα προσπαθήσετε να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για τα οποία θα δουλέψετε με επιμονή και αφοσίωση,  ενώ δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε ουσιαστικές αλλαγές τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και σε συνεργασίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Σκορπιός

Με τους καλύτερους οιωνούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει  μια εσωτερική περίοδο για εσάς τους Σκορπιούς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα οραματιστείτε το μέλλον σας και θα προχωρήσετε στον σχεδιασμό των κινήσεων που πρέπει να κάνετε για να υλοποιήσετε τα όνειρα σας. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κάνετε μυστικές επαφές, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα φώτα για λίγο καιρό.

Τοξότης

Advertisements

Με χαμόγελο και αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την σημερινή σας ημέρα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται να δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές γνωριμίες με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινές ιδέες, να έρθετε πιο κοντά με ορισμένα άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη, ενώ μέσα από φίλους είναι πιθανό να γνωρίσετε και ένα πρόσωπο το οποίο θα αλλάξει ριζικά την προσωπική και ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Νέες συνεργασίες προ των πυλών, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα φέρει η σημερινή ημέρα σε εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχή σας την καριέρα και την επαγγελματική σας καταξίωση. Οι συνεργασίες που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα σας βοηθήσουν να δείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες, και η σκληρή σας δουλειά θα επιβραβευθεί. Ενώ μέσα από πολύ προσεχτικές κινήσεις θα καταφέρετε να αλλάξετε ουσιαστικά και τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς.

Υδροχόος

Advertisements

Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό στο οποίο θα συνδυάσετε δουλειά, γνώση και έρωτα.

Ιχθείς

Μόνο θετικές εξελίξεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα φέρει η σημερινή ημέρα σε εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο εγκαινιάζει μια πολύ σημαντική περίοδο για εσάς τους Ιχθύες, αφού κατά τη διάρκεια της θα καταφέρετε να φέρετε σε ισορροπία τα οικονομικά σας ρυθμίζοντας τις οικονομικές υποχρεώσεις σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία), θα προχωρήσετε σε συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε στον / ερωτική σας σύντροφο την πιο σεξουαλική σας πλευρά.

Μαζί με 2.071 ακόμα followers

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: