Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/9/2019)

Κριός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, κρύβει απρόσμενες και ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς τους Κριούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε μια ουρανοκατέβατη λύση σε μια οικονομική σας υπόθεση, ενώ από την άλλη πλευρά,  είναι πιθανό να σας φέρει και ξαφνικά έξοδα. Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, ο αυστηρός Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ταύρος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα σε εσάς τους Ταύρους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο τις πρωτότυπες ιδέες σας, και θα τις υποστηρίξετε με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο, εάν χρειαστεί. Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, ο αυστηρός Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω.

Δίδυμοι

Advertisements

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει μια πρωτότυπη ιδέα την οποία θα πρέπει να την επεξεργαστείτε με προσοχή πριν την βάλετε σε πρακτική εφαρμογή. Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, ο αυστηρός Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Καρκίνος

Ξαφνικές γνωριμίες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κάνετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ένα άτομο τελείως διαφορετικό από εσάς, το οποίο όμως εδώ και καιρό θαυμάζατε. Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, ο αυστηρός Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Λέων

Advertisements

Ξαφνικές ανατροπές στο χώρο της εργασία σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας, οι οποίες θα είναι πολύ θετικές για εσάς τους Λέοντες. Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, ο αυστηρός Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Παρθένος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπους τρόπους για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, ο αυστηρός Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω.

Ζυγός

Advertisements

Βασική σας προτεραιότητα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι τα οικονομικά σας.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις για να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία). Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, ο αυστηρός Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Σκορπιός

Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο σήμερα για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει πιο κοντά με ανθρώπους που είναι αρκετά εκκεντρικοί, ενώ δεν θα διστάσετε να έρθετε και σε ρήξη με ανθρώπους που δεν μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, ο αυστηρός Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Advertisements

Τοξότης

Ξεχωριστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους  Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να δείξετε στο χώρο της εργασίας τις ικανότητες σας να δίνετε έξυπνες λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, ο αυστηρός Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Αιγόκερως

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να βρείτε ανατρεπτικούς τρόπους για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας.

Advertisements

Υδροχόος

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να βρείτε λύσεις εντελώς ξαφνικά σε οικογενειακές σας υποθέσεις οι οποίες έχουν μείνει στάσιμες εδώ και καιρό. Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, ο αυστηρός Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ιχθείς

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσετε στις συζητήσεις που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα, θα βρείτε έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, ο αυστηρός Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s