Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/9/2019)

Κριός

Πολλοί αυστηροί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε στο ξεκίνημα της ημέρας εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Το γεγονός ότι είστε αυστηροί δεν σημαίνει ότι είστε και άδικοι, γι’ αυτό και σε αυτούς που έχουν αποδείξει την αξία τους ή βλέπετε ότι προσπαθούν πραγματικά θα τους επιβραβεύσετε.

Ταύρος

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον σας και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών σας κινήσεων, για την ολοκλήρωση των οποίων ξέρετε ότι θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε μια φιλική εκδήλωση με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον για τις προοπτικές μια μελλοντικής συνεργασίας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή οι οικονομικές απολαβές δεν θα είναι αυτές που επιθυμείτε.

Advertisements

Καρκίνος

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνουν να νιώσετε  αρκετά πιεσμένοι εξαιτίας του όγκου των ευθυνών που έχετε αναλάβει και των αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι, όσο και αν ακούγεται ουτοπικό, ότι πολύ σύντομα οι κόποι και οι προσπάθειες σας θα δικαιωθούν.

Λέων

Νέα ξεκινήματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε έτοιμοι να κάνετε εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ωστόσο, πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Παρθένος

Advertisements

Σε αχαρτογράφητα νερά , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, νιώθετε ότι ταξιδεύετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να βουτήξετε στα βάθη της ψυχής σας και να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, οι οποίες αν τις κοιτάξετε κατάματα θα δείτε ότι δεν είναι τόσο μεγάλες και μπορείτε να τις ξεπεράσετε αν κάνετε αρκετή δουλειά με τον εαυτό σας.

Ζυγός

Λίγο αδικημένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι, τόσο τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και οι συνεργάτες σας, είναι πολύ αυστηροί μαζί σας και δεν ικανοποιούνται με ότι και αν κάνετε. Μήπως όμως, δεν φταίνε αυτοί, αλλά εσείς που τους έχετε κακομάθει;

Advertisements

Σκορπιός

Με φορτωμένο πρόγραμμα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ξεκινάτε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι ο χρόνος σας δεν φτάνει, ενώ απέναντι στους συναδέλφους σας θα είστε ιδιαίτερα αυστηροί και επικριτικοί, καθώς δεν θέλετε να υπάρχουν λάθη τα οποία θα εκθέσουν τόσο εσάς όσο και την ομάδα σας ανεπανόρθωτα.

Τοξότης

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με συγκρατημένο ενθουσιασμό τα φιλόδοξα σχέδια σας.
Ο προβληματισμός σας για το αν θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε οικονομικά είναι και η ζώνη ασφαλείας σας η οποία σας προστατεύει από παράτολμες κινήσεις.

Advertisements

Αιγόκερως

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Κρόνο λίγο πριν ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του, θα σας ωθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα οικεία σας πρόσωπα, παράλληλα όμως, θα είστε ιδιαίτερα αυστηροί μαζί τους και θα τους δώσετε να καταλάβουν ότι από εδώ και στο εξής αυτοί θα είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους.

Υδροχόος

Σε έντονους ρυθμούς , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας, να είστε προσεχτικοί και ακριβής σε αυτά που λέτε, ώστε να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση από τους συνομιλητές σας.

Advertisements

Ιχθείς

Προσεχτικοί και μετρημένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί τις συζητήσει που αφορούν μελλοντικές συνεργασίες, ωστόσο, πριν προχωρήσετε σε αυτές θα πρέπει να αποδείξετε στους μελλοντικούς συνεργάτες σας την αξία σας και ότι μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s