Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/9/2019)

Κριός

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Κριοί . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με αποτελεσματικό τρόπο την δουλειά σας, ενώ δεν θα διστάσετε να πάρετε αποφάσεις και να δώσετε λύσεις που μέχρι τώρα άλλοι συνάδελφοι σας δίσταζαν. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε θα καταφέρετε να περάσετε με λογικά επιχειρήματα τις απόψεις σας.

Ταύρος

Βασική σας προτεραιότητα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι να είστε χαρούμενοι εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κατακτήσετε το άτομο που σας έχει κλέψει την καρδιά.  Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ, ο ενθουσιασμός  σας θα τους παρασύρει.

Δίδυμοι

Πρακτικές λύσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε να βρείτε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Άρη στο  ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε τεχνικές εργασίες ή μαστορέματα στο σπίτι σας. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να αποκαταστήστε την επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους θα τους δώσετε πρακτικές λύσεις.

Καρκίνος

Χαρούμενοι και δημιουργικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  ευνοεί τις σημαντικές συζητήσεις στις οποίες θα πάρετε δύσκολες αποφάσεις, ενώ δεν θα διστάσετε να πείτε την γνώμη σας με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

Λέων

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα  εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε σε όλους να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να πειράξουν τα κεκτημένα σας. Επίσης, Η συνάντηση του πλανήτη της επικοινωνίας Έρμη με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου  θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Αυτή σας η επιτυχία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας.

Παρθένος

Έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα  εσείς οι Παρθένοι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του  ζωδίου σας Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο σας θα ενισχύσει τον δυναμισμό σας και θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις που μέχρι τώρα διστάζατε. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας , θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σας άνεση. Στο χέρι σας είναι λοιπόν να προωθήσετε τη δουλειά σας και τις επιτυχίες σας.

Ζυγός

Ιδιαίτερα παραγωγική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με μεγάλη προσοχή τα επόμενα σχέδια σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κινηθούν με αποφασιστικό τρόπο στο παρασκήνιο. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου  θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα είναι πολύτιμοι βοηθοί σας στο μέλλον .

Σκορπιός

Σημαντικές υποσχέσεις για το μέλλον, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι φέρνει η σημερινή ημέρα για εσάς τους  Σκορπιούς.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής  με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου με την ζωντάνια, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα σας. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου θα σας φέρει σε επαφή με γνωστά και πετυχημένα πρόσωπα με οποία πολύ σύντομα θα συνεργαστείτε.

Τοξότης

Μεθοδικοί και αποφασισμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο  ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε τους νέους στόχους, ενώ με αποφασιστικότητα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο  ζώδιο της Παρθένου  ευνοεί τις επαγγελματικές συζητήσεις. Ιδιαίτερα βοηθητική είναι αυτή η όψη και για όσους είναι σε αναζήτηση νέας εργασίας.

Αιγόκερως

Με αισιοδοξία ατενίζετε το μέλλον , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, εσείς οι Αιγόκεροι.Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και να πάρετε στα χέρια τη ζωή σας και το μέλλον σας. Άλλωστε είστε από τους ανθρώπους που η πολύ δουλειά δεν τους φοβίζει. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  ευνοεί τα επαγγελματικά ταξίδια ή τις συζητήσεις που αφορούν την επέκταση των σχεδίων σας στο εξωτερικό.

Υδροχόος

Έτοιμοι να δώσετε λύσεις σε σημαντικές υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βρείτε οριστικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις που έχετε απέναντι σε Τρίτους και οι οποίες σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στον ζώδιο της Παρθένου  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν τις προοπτικές μιας νέας οικονομικής συνεργασίας.

Ιχθείς

Στο επίκεντρο της προσοχής σας , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για άλλη μια φορά θα βρεθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη που βρίσκονται απέναντι από το  ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα μια νέα συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά για να τα προστατεύσετε. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: