Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/9/2019)

Κριός

Στους γνωστούς σας έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα και στις προκλήσεις που θα σας δοθούν στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ την περίσσεια της ενέργειας σας μπορείτε να τη διοχετεύσετε δημιουργικά στο γυμναστήριο. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ταύρος

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα διεκδικήσετε με ιδιαίτερο θάρρος και ορμή το αντικείμενο του πόθου σας. Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την ροπή σας στις απολαύσεις και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σας παρασύρει σε περιττές σπατάλες.

Δίδυμοι

Έτοιμοι για όλα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου  θα σας ωθήσει πάρετε πρωτοβουλίες και να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ενώ, δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά και να υπερασπιστείτε τα οικεία σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας απέναντι στους αγαπημένους σας, στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή τους.

Καρκίνος

Πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη από το ζώδιο της Παρθένου, θα σας ωθήσει να  υποστηρίξετε με ιδιαίτερη θέρμη της απόψεις σας στις φιλικές και επαγγελματικές σας συζητήσεις. Ενώ κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας και εξαιτίας της βιασύνης σας θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα. Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Δία, ευνοεί το φλερτ στο χώρο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα να γίνετε θέμα σχολιασμού. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε διατροφικές ατασθαλίες.

Λέων

Χαρούμενοι και γενναιόδωροι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς  οι Λέοντες.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη στο  ζώδιο της Παρθένου  θα σας δώσει το θάρρος και την ενέργεια που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε μια σημαντική για εσάς επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε πολλά έξοδα. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να σπαταλήσετε χρόνο και χρήματα για να εντυπωσιάσετε ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι να πάρουν λίγη από την λάμψη σας.

Παρθένος

Πολύ σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη στο  ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ζωντάνια, ενέργεια και αποφασιστικότητα. Με αποτέλεσμα κανένας και τίποτα να μην είναι ικανός  να σας σταματήσει. Ενώ, η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σας  με τον Δία, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολικές και επιπόλαιες αντιδράσεις απέναντι στην οικογένεια σας.

Ζυγός

Σε κρυφά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα περπατήσετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη στο  ζώδιο της Παρθένου θα μεγεθύνει το άγχος σας για το μέλλον. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε παρασκηνιακές κινήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας.  Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, ευνοεί τις κρυφές ερωτικές ιστορίες, στις οποίες όμως δεν πρέπει να επενδύσετε πολλά.

Σκορπιός

Με τα μελλοντικά σας σχέδια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο  ζώδιο της Παρθένου, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας ωθήσει να σπαταλήσετε τους οικονομικούς και συναισθηματικούς σας πόρους στην προσπάθεια σας να τραβήξετε το ενδιαφέρον ενός προσώπου από το φιλικό σας περιβάλλον.

Τοξότης

Έτοιμοι να ξεχωρίσετε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη από το ζώδιο της Παρθένου,  θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αυτό που θα δώσετε σε όλους να καταλάβουν είναι ότι είστε αποφασισμένοι να πετύχετε. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον κυβερνήτη σας  Δία, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές οι οποίες θα τσαλακώσουν  λιγάκι την άψογη εικόνα σας που με κόπο προσπαθείτε να πετύχετε.

Αιγόκερως

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε ουσιαστικά σήμερα  εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη στο  φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου , θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη ορμή τα μελλοντικά σας σχέδια,  ενώ σε ένα επαγγελματικό ταξίδι είναι πιθανό να προκύψει και μια ερωτική γνωριμία. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας ωθήσει να αφήσετε στην τύχη της μια πολύ σημαντική υπόθεση, γεγονός που δεν ταιριάζει με την φύση σας.

Υδροχόος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη στο  ζώδιο της Παρθένου,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία για την οποία προσπαθούσατε εδώ και καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε την σεξουαλικότητα σας ιδιαίτερα τονισμένη. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με  τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας παρασύρει σε ερωτικά σκάνδαλα με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

Ιχθείς

Σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη στο  ζώδιο της Παρθένου θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με όλη σας την δύναμη μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα επηρεάσουν το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια ερωτική περιπέτεια η οποία μπορεί να βλάψει την εικόνα σας στο χώρο της εργασίας σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: