Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/8/2019)

στις

Κριός

Με την φροντίδα του εαυτού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα σας βοηθήσει να χάσετε τα κιλά των διακοπών το οποίο θα τηρήσετε πιστά.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις τα μελλοντικά σχέδια, και να δουλέψετε για την υλοποίηση τους με αφοσίωση.

Δίδυμοι

Η οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι η πηγή της δύναμης σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας που σας απασχολούν, γεγονός που θα σας βοηθήσει να νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Ευχάριστες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό και με τους οποίους πιθανό να είχατε απομακρυνθεί εξαιτίας τρίτων προσώπων.

Λέων

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες, Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να δείξετε την αγάπη σας και την φροντίδα σας στους αγαπημένους σας, προχωρώντας σε αγορές που έχουν άμεση σχέση με την εμφάνιση και την υγεία τους.

Παρθένος

Την τιμητική σας για άλλη μια μέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε και σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, με χαρά θα δείτε η σχέση σας με τον / την ερωτικό/η σας σύντροφο να γίνεται πλέον σταθερή.

Ζυγός

Χρόνο στον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δώσετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να δείξετε λίγο παραπάνω αγάπη στον εαυτό σας και να κάνετε οτιδήποτε κάνει εσάς και μόνο εσάς χαρούμενους. Απολαύστε λοιπόν την ηρεμία και την θαλπωρή του σπιτιού σας και φροντίστε τον εαυτό σας όπως του αξίζει.

Σκορπιός

Πολλές προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, όπου θα βρεθείτε, με την σοβαρότητα και την σταθερότητα του λόγου σας. Άλλωστε είστε από τους ανθρώπους που μπορείτε να συνδυάζετε άψογα την επικοινωνία με την σοβαρότητα.

Τοξότης

Με το δημόσιο προφίλ σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε με την στάση σας την γνώμη των άλλων και εσάς, δείχνοντας σε όλους ότι δεν είστε μόνο η ψυχή της παρέας, αλλά και ένα πρόσωπο στο οποίο μπορούν να στηριχτούν.

Αιγόκερως

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Το μυστικό της επιτυχίας σας είναι ένα, η πολύ δουλειά.

Υδροχόος

Βουτιά στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κάνετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Ένα είναι σίγουρο, ότι σε αυτή τη μάχη θα βγείτε νικητές.

Ιχθείς

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή ενός ισχυρού προσώπου από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο και θα γίνει ο μέντορας σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s