Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/8/2019)

Κριός

Ευχάριστες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 3o Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους που έχετε να δείτε καιρό, ενώ αρκετοί από εσάς θα εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε μια μικρή απόδραση σε ένα κοντινό προορισμό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι στιγμές που θα περάσετε μαζί τους θα σας γεμίσουν χαρά.

Ταύρος

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε με τους αγαπημένους σας σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 2o Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει μια μεγάλη αγκαλιά για τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία ξέρουν ότι μπορούν να στηριχτούν πάνω σας.  Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί στην προσπάθεια σας να προφυλάξετε τους αγαπημένους σας, μπορεί να γίνετε καταπιεστικοί.

Δίδυμοι

Την όμορφη πλευρά της ζωής, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θέλετε να  απολαύσετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία θα σας ωθήσει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσετε την ημέρα διασκεδάζοντας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το γεγονός ότι θα είστε χαλαροί και ανέμελοι, θα φανεί περίεργο στους δικούς σας ανθρώπους οι οποίοι έχουν συνηθίσει να είστε συνέχεια σε κίνηση.

Καρκίνος

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την σημερινή ημέρα για να  δώσετε λίγη παραπάνω αγάπη στον εαυτό σας και κάνετε οτιδήποτε σας κάνει χαρούμενους. Άλλωστε, αν δεν το κάνετε εσείς στον εαυτό σας τότε ποιος θα το κάνει;

Λέων

Πολλές προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας θα σας βοηθήσει ώστε η παρουσία σας να λάμψει στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.  Αυτό που μένει να κάνετε είναι να αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός φιλικού σας προσώπου και να κάνετε μια εντυπωσιακή είσοδο έχοντας στο πρόσωπο το ωραιότερο σας χαμόγελο.

Παρθένος

Τη δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να προσέξετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τις τυπικότητες και να υιοθετήσετε μια πιο χαλαρή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν πρέπει να φιλτράρετε τα λόγια σας ώστε να μην πείτε πράγματα που δεν πρέπει  και εκτεθείτε.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς  ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε ένα ταξίδι. Εάν οι συνθήκες ,σας το επιτρέπουν, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να προγραμματίσετε με τον /την ερωτικό/ή σας σύντροφο ένα ταξίδι στο εξωτερικό για ολιγοήμερες διακοπές.

Σκορπιός

Η ικανότητα σας στα οικονομικά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι σε όλους γνωστή. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις του /της συντρόφου σας. Αυτό που θα κάνετε είναι να προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη και να τον/την βοηθήσετε να βρείτε τρόπους ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του/της απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Δάνεια), χωρίς όμως να νιώθει το άγρυπνο βλέμμα σας επάνω του/της.

Τοξότης

Προσοχή στις υπερβολές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σε εσάς τους Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο  των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολικές δηλώσεις , υποσχέσεις και αντιδράσεις απέναντι στον/ στην σύντροφο σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τις οποίες μπορεί να πείτε πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής.

Αιγόκερως

Το πρόγραμμα της εβδομάδας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα οργανώσετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις δουλειές που έχετε να κάνετε μέσα στην εβδομάδα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Και επειδή δεν σας αρέσει να αφήνετε τίποτα στην τύχη τους, θα βγάλετε και το εβδομαδιαίο πλάνο διατροφής της οικογένειας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Υδροχόος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς  ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να διασκεδάσετε και να το ρίξετε λιγάκι έξω είτε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε κάνοντας την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του και να ετοιμαστεί για τις προκλήσεις των επόμενων ημερών.

Ιχθείς

Με το χώρο του σπιτιού και την τακτοποίηση του, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θέλετε να ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Ωστόσο, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο  των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια την πιο τεμπέλικη και αναβλητική πλευρά του εαυτού σας, με αποτέλεσμα οι επιθυμίες με τις πράξεις σας να μην συναντηθούν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: