Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/8/2019)

Κριός

Ιδιαίτερα κτητικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί.
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει , κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή,  να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε στους αγαπημένους σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε με το σπαθί σας τον θαυμασμό στο χώρο της εργασίας σας.

Ταύρος

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την επιθυμία σας για δράση, η οποία κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή είναι πιθανό να σας ωθήσει να πείτε πράγματα χωρίς να τα σκεφτείτε πάνω στην ένταση της στιγμής. Ιδιαίτερα θετική όμως, θα είναι για εσάς η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, γιατί θα σας βοηθήσει να βάλετε σε στέρεες βάσεις τα μελλοντικά σας σχέδια.

Δίδυμοι

Ένα δώρο στον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θέλετε να κάνετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή, θα σας ωθήσει να πείτε ότι σκέφτεστε εκείνη τη στιγμή σε όσους προσπαθήσουν να διαταράξουν την ηρεμία σας. Και αυτό δεν θα το τολμούσατε, εάν δεν είχατε την βοήθεια της όψης τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο, η οποία σας κάνει να νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Ευχάριστες προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η  παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε λεκτικά ατοπήματα εξαιτίας  του ενθουσιασμού σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή πολύ ισχυρών προσώπων σε μια φιλική ή κοινωνική εκδήλωση.

Λέων

Την εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να φροντίσετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η  παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια άσκοπη φλυαρία με αποτέλεσμα να αλλοιώσετε την δημόσια εικόνα σας. Από την δύσκολη κατάσταση θα σας βγάλει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο η οποία θα σας αναγκάσει να ολοκληρώσετε μια υπόθεση στο χώρο της δουλειάς σας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παρθένος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Παρόλο που στο ξεκίνημα της η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι δυσκολεύστε να συγκεντρωθείτε. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με σοβαρότητα τα μελλοντικά σας σχέδια.

Ζυγός

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η  παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα σας παρασύρει σε συζητήσεις γύρω από τις οικονομικές σας υποθέσεις, χωρίς ουσία, με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Την κατάσταση θα εξισορροπήσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, μιας και στο τέλος την λύση θα σας την δώσει ένα μέλος της οικογένειας σας.

Σκορπιός

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σήμερα για εσάς τους Σκορπιούς. Η  παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, θα σας οδηγήσει σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άβολη θέση θα σας βγάλει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, η οποία θα σας βοηθήσει να αλλάξετε γρήγορα στάση και να κινηθείτε με την γνωστή σας σοβαρότητα.

Τοξότης

Την ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να εκφράσετε εσείς οι Τοξότες. Η  παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να εκφράσετε την επιθυμία σας για ένα ταξίδι το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε για λίγο από τα τετριμμένα. Τα δεδομένα όμως πολύ σύντομα θα αλλάξουν, αφού κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, θα κερδίσετε την αποδοχή των συναδέλφων σας, γεγονός που θα σας ωθήσει να δουλέψετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα και ενθουσιασμό.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι από αυτές που σας γεμίζουν χαρά. Η  παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο  του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή μπορεί να σας κάνει για λίγο να συμπεριφερθείτε σαν μικρά παιδιά που ζητούν την προσοχή των δικών τους ανθρώπων. Ωστόσο, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο, θα σας βοηθήσει πολύ σύντομα να αποκτήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά.

Υδροχόος

Τρόπους για να κάνετε την ημέρα σας πιο χαρούμενη  , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να βρείτε  εσείς οι Υδροχόοι. Η  παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο  του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα σας ωθήσει σε ρηχές συζητήσεις  με τα οικεία σας πρόσωπα, για ότι συμβαίνει με τους συνεργάτες σας. Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο θα είναι αυτή που θα σας ωθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις για τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας.

Ιχθείς

Πολλές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες.Η  παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο  του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε κουτσομπολίστικες συζητήσεις με τους συναδέλφους σας, τις οποίες καλό θα ήταν να μην μεταφέρετε. Μην ξεχνάτε ότι είναι πολύ σημαντικό για εσάς, με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, να καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός ισχυρού προσώπου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s