Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/8/2019)

Κριός

Χαρούμενοι και πρακτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια στα αγαπημένα σας πρόσωπα, παράλληλα θα έχετε και ευχάριστα νέα σε ότι αφορά μια μελλοντική σας συνεργασία. Ενώ, ιδιαίτερα τυχεροί θα είναι όσοι από εσάς βρίσκεστε  σε διακοπές. Από την άλλη πλευρά, είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πολύ σημαντική  για εσάς τους Κριούς  αφού θα σας βοηθήσει γίνετε πιο πρακτικοί και οργανωτικοί στην καθημερινότητα,  να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στις λεπτομέρειες  στις  σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, κάνοντας παράλληλα κριτική όχι μόνο στους άλλους αλλά και στον εαυτό σας.  Επίσης, αυτή  η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό σας, να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής,  να ξεκινήσετε γυμναστική και να ασχοληθείτε με την ανανέωση της εξωτερικής σας εμφάνισης.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, ενώ είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε μια νέα συμφωνία η οποία αφορά την εκμετάλλευση ενός ακινήτου και η οποία θα δώσει σημαντική βοήθεια στο πορτοφόλι σας. Η σημερινή ημέρα έχει και μια ακόμα ευχάριστη για εσάς πλανητική μετακίνηση, η  είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει  την δημιουργικότητα σας , και θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα  φιλόδοξα σχέδια σας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να διασκεδάσετε να φλερτάρετε, να απολαύσετε τις χαρές της ζωής και του έρωτα και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά.

Δίδυμοι

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από ζώδιο του Λέοντα με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να δείξετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και να πείσετε με τα επιχειρήματα σας τόσο τους φίλους όσο και τους συνεργάτες σας. Ενώ, θα καταφέρετε να προχωρήσετε και σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία για την οποία παλεύετε καιρό. Από την άλλη πλευρά, η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα  που αφορούν τα οικεία σας πρόσωπα , την ακίνητη σας περιουσία, και να γίνετε πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί . Επίσης αυτή  η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη  για  προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας ή να κάνετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας.

Καρκίνος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους  Καρκίνους. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα   με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα είναι αυτή που θα σας καθιερώσει στον χώρο της εργασίας σας, θα σας φέρει νέες ευθύνες και θα δώσει νέα πνοή στο πορτοφόλι σας. Επίσης, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα εκφραστικό αν και λιγάκι αυστηρό και μερικές φορές επικριτικό ιδιαίτερα απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους, ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, όπου θα συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση.

Λέων

Πολύ ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η  θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας, με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σας άνεση και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο θα έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο , ενώ το χιούμορ και η καλή σας διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα απογειώσουν την σχέση σας. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε  μια  νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία πολύ σύντομα θα σας δώσει και θετικά οικονομικά αποτελέσματα, να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε πρακτικές και συμφέρουσες αγορές σε ότι αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση.

Παρθένος

Με καλή διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Παρθένοι . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας δώσει έξυπνες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις στα οικεία σας πρόσωπα. Αυτό σημαίνει ότι για να πετύχετε αυτά που θέλετε είναι πιθανό να κάνετε και μερικές μυστικές συμφωνίες. Το πιο σημαντικό όμως γεγονός της ημέρας για εσάς τους Παρθένους είναι, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία σας , θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση, και θα δώσει νέα πνοή ερωτική σας ζωή, με την προϋπόθεση ότι δεν θα ψάχνετε να βρείτε κάτι για να ασκήσετε κριτική στον ερωτικό σας σύντροφο.  Επίσης κατά  τη διάρκεια της παραμονής της η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη ενώ η αδυναμία σας στην τελειότητα θα είναι αυτή που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Ζυγός

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου χάριν στο χιούμορ και στην εξυπνάδα σας, επίσης, η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε ένα ταξίδι όπου θα περάσετε όμορφα. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό να μείνει μυστική. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι ερωτικές σχέσεις που θα ξεκινήσετε αυτή τη χρονική περίοδο θα πρέπει να μείνουν προστατευμένες και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σκορπιός

Πολλές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει μέσα από μια επαγγελματική επιτυχία να αλλάξετε ουσιαστικά την δημόσια εικόνα σας, και να βάλετε τις βάσεις για μια σημαντική καριέρα. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρεθείτε  στο κέντρο της προσοχής σας του κοινωνικού σας κύκλου, ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Το μόνο που πρέπει ίσως να προσέξετε είναι την καυστική σας ατάκα.

Τοξότης

Πιο πρακτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε  εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για τη δουλειά σας. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα  δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Γι’ αυτό όσοι  είστε σε αναζήτηση εργασίας εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να στείλετε το βιογραφικό σας, ενώ από την άλλη πλευρά , όσοι ήδη εργάζεστε, θα δείτε τους κόπους και τις προσπάθειες σας να επιβραβεύονται είτε με ένα bonus, είτε με μια προαγωγή.

Αιγόκερως

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία για την οποία δουλεύατε καιρό και για την οποία χρειάστηκε να κάνετε και μερικές παρασκηνιακές κινήσεις. Ιδιαίτερα σημαντική είναι για εσάς η πλανητική μετακίνηση της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  μόνο ευχάριστη και θετική είναι για εσάς τους Αιγόκερους, αφού  κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια,  ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα σπουδών. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε ένα ταξίδι με  τον /την σύντροφο σας και να αναθερμάνετε την σχέση σας.

Υδροχόος

Όσο και αν δεν το παραδέχεστε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, οι δικοί σας άνθρωποι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο το οποίο έχει εκτιμήσει την ευστροφία και την εργατικότητα σας.  Ενώ από την άλλη πλευρά η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετικές ειδήσεις μπορεί να φέρει για τις οικονομικές σας υποθέσεις  απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία), γι’ αυτό  κατά τη διάρκεια της παραμονής της αυτό που μένει από εσάς να κάνετε είναι να  εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιασθούν στο δρόμο σας ή εσείς να τις δημιουργήσετε, και να προχωρήσετε σε  μια νέα οικονομική  συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο,  αυτή η  χρονική περίοδος είναι ιδανική  για να αναθερμανθεί η σεξουαλική σας ζωή.

Ιχθείς

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασία σας για την ευστροφία και την προνοητικότητα σας, γι’ αυτό και θα είναι αναμενόμενο το καλό αποτέλεσμα μιας επαγγελματικής συμφωνίας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βάλει στην διαδικασία  να δώσετε  ουσιαστική προσοχή στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα έχετε την ευκαιρία  έρθετε πιο κοντά με τον / την σύντροφο σας και τους αγαπημένους σας ενώ θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Δεν θα μείνετε όμως μόνο εκεί, μιας και αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε σε νέες σχέσεις και συνεργασίες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s