Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/8/2019)

στις

Κριός

Ξεχωριστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, ξεχωριστούς ανθρώπους. Επίσης. η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε ένα περιπετειώδη έρωτα με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Στην ερώτηση, αν αυτός ο έρωτας θα κρατήσει καιρό, η απάντηση είναι μια, αυτό τον έρωτα θα τον θυμάστε για πάντα καθώς θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στη ζωή σας.

Ταύρος

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να δείτε τον εαυτό σας με τα μάτια ενός παρατηρητή. Επίσης, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου σας αφορά άμεσα εσάς τους Ταύρους, και αυτό γιατί θα σας βάλει στην διαδικασία να πάψει να σας νοιάζει η γνώμη των άλλων και να ακολουθήσετε αυτό που λέει η καρδιά σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρετε την απόφαση και να κάνετε ένα βήμα πίσω στο κυνήγι της καριέρας και της καταξίωσης, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για την οικογένεια σας.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Παράλληλα, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα αφυπνίσει την επιθυμία σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε ένα ταξίδι γεμάτο γνώση, περιπέτεια και ερωτικές εμπειρίες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις καλοκαιρινές σας διακοπές και αφεθείτε στην μαγεία της ανακάλυψης νέων εμπειριών.

Καρκίνος

Ταξίδι αυτογνωσίας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κάνετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να περπατήσετε στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής σας.  Παράλληλα, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα φωτίσει τα βάθη της ψυχής σας και θα σας βοηθήσει να δείτε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, κάτω από το έντονο φως της θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι τόσο μεγάλοι. Αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι πατάτε και πάλι γερά στα πόδια σας, αυτό θα έχει θετική επίδραση και στην σεξουαλική σας ζωή.

Λέων

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένη στον/ στην ερωτικό/η σας σύντροφο. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να έρθετε πιο κοντά του/της. Επίσης, η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο  ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται στους αδέσμευτους ότι ένας νέος έρωτας θα κάνει με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο την είσοδο του στη ζωή τους, ενώ δεσμευμένοι, θα έχουν την ευκαιρία να αναθερμάνουν την σχέση τους με τον/την ερωτική τους σύντροφο.

Παρθένος

Με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να αλλάξετε μερικές από τις διατροφικές σας συνήθειες. Επίσης, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες μέσα σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και μια ερωτική σχέση την οποία θα προσπαθήσετε να κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ζυγός

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Επίσης, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε και να χαρείτε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με την ευγένεια σας και τη γλυκύτητα σας θα καταφέρετε να γίνετε η ψυχή της παρέας, ενώ θα αφήσετε τον εαυτό σας να φλερτάρει και ερωτευτεί.

Σκορπιός

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας και να προχωρήσετε σε μερικές αλλαγές στην εσωτερική του διακόσμηση. Παράλληλα, η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, φυσικά, δεν θα αμελήσετε να ασχοληθείτε και με την δημόσια εικόνα σας η οποία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εσάς.

Τοξότης

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται μια ημέρα με πολλές συναντήσεις και μετακινήσεις. Επίσης, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να προωθήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας στον φιλικό και κοντινό κοινωνικό σας περίγυρο. Ενώ δεν θα διστάσετε να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας, άλλωστε είστε συλλέκτης εμπειριών, χωρίς να σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

Αιγόκερως

Την αδυναμία σας στους αγαπημένους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δείξετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να δείξετε τα νύχια σας σε όποιον  προσπαθήσει να πειράξει όποιον και ότι θεωρείτε δικό σας. Επίσης, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί, έως και κτητικοί με τους αγαπημένους σας. Ενώ δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε αρκετές σπατάλες για να τραβήξετε το ενδιαφέρον του αντικειμένου του πόθου σας.

Υδροχόος

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα δικός σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας. Ενώ, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και το αυστηρό σας πρόσωπο και να αφεθείτε στα χέρια του / της συντρόφου σας. Η ερωτική διάθεση που θα υπάρχει διάχυτη στο περιβάλλον γύρω σας, θα σας ωθήσει να δείξετε την πιο ευαίσθητη και συναισθηματική σας πλευρά, κάτι που σε γενικές γραμμές δεν σας αρέσει.

Ιχθείς

Σε μυστικές διαδρομές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα περπατήσετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Ενώ, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να ταξιδέψετε στα μονοπάτια του ονείρου, όπου θα οραματιστείτε το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσουν ένα παραμυθένιο μυστικό έρωτα.

Home Page


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s