Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/8/2019)

Κριός

Με τις προσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα τα ζητήματα που σας απασχολούν στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ωστόσο, επειδή όταν παίρνετε φόρα δεν σταματάτε, καλό θα ήτανε να αποφύγετε τις υπερβολικές δηλώσεις.

Ταύρος

Την πιο πρακτική σας πλευρά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δείξετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας. Αυτό σημαίνει ότι, οι περισσότεροι από εσάς θα οργανώσετε τόσο το πρόγραμμα διατροφής της εβδομάδας, όσο και τις υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας που πρέπει να κλείσουν άμεσα πριν ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει και πάλι τη διάθεση για χαρά, διασκέδαση και καλή ζωή. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας γεμίσουν χαρά. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε διακοπές, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα.

Καρκίνος

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την οργάνωση και την τακτοποίηση του χώρου του σπιτιού σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να περάσετε όμορφες και χαλαρές στιγμές με τα παιδιά σας, ή για να καλέσετε φίλους στο σπίτι με τους οποίους θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις.

Λέων

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες συναντήσεις. Έτσι αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους από το συγγενικό σας περιβάλλον ή από το κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον που έχετε να δείτε καιρό, ενώ άλλοι, θα εκμεταλλευτείτε την σημερινή ημέρα για να κάνετε μια μικρή απόδραση σε ένα κοντινό προορισμό.

Παρθένος

Ιδιαίτερα κτητικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα προστατευτικοί με ότι και όποιον θεωρείτε δικό σας, και ουαί και αλίμονο σε όποιον πάει να σας τα πειράξει. Ενώ από την άλλη πλευρά, στην προσπάθεια σας να δείξετε στους αγαπημένους σας τα βαθύτερα σας συναισθήματα, είναι πιθανό να γίνετε ιδιαίτερα καταπιεστικοί απέναντι τους.

Ζυγός

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την γοητεία σας και θα σας γεμίσει με ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι πλέον νιώθετε έτοιμοι και δυνατοί για να προωθήσετε τα σχέδια σας, αλλά και να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που είχατε αφήσει τις προηγούμενες ημέρες. Στην προσπάθεια σας να τα κάνετε όλα γρήγορα είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε βιαστικές κινήσεις.

Σκορπιός

Ημέρα χαμηλής ενέργειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους  Σκορπιούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναβάλετε για λίγο τις απαιτητικές δραστηριότητες και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Και επειδή δεν μπορείτε να μείνετε άπραγοι, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε μόνο με τις λιγότερο απαιτητικές δραστηριότητες.

Τοξότης

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια πολύ όμορφη μέρα, η πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο να βρεθείτε σε μια συγκέντρωση φίλων θα σας γεμίσει χαρά, ενώ κατά την διάρκεια της το μόνο σίγουρο είναι ότι με το χιούμορ και το έξυπνο μυαλό σας θα  γίνετε η ψυχή της παρέας.

Αιγόκερως

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς και να ζητήσετε από τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε να σας πουν τι γνώμη έχουν οι άλλοι για εσάς. Ακούστε με προσοχή αυτά που έχουν να σας πουν και στη συνέχεια σκεφτείτε με τρόπο μπορείτε να την αλλάξετε.

Υδροχόος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια στους φίλους σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φίλους σας που βρίσκονται μακριά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με τον /την ερωτικό/η σας σύντροφο πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ιχθείς

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις. Η είσοδος της Σελήνης ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Δάνεια, Ασφαλιστικά Ταμεία), και να ζητήσετε την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Η εξέλιξη αυτή θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: