Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/7/2019)

Κριός

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη  με τον ανάδρομο Πλούτωνα , θα ωθήσει αρκετούς από εσάς να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα με σκοπό να βάλετε σε νέες βάσεις τόσο τις σχέσεις με την οικογένεια σας, όσο και την εξέλιξη της καριέρας σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4o Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση ή να ξαναφέρει στο επίκεντρο των συζητήσεων σας μια πρόταση που αφορά την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Ταύρος

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Αρχικά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει  η κυβερνήτης του ζωδίου σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας αλλά και την φιλοσοφία της ζωής σας. Στη συνέχεια, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται πολλές συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες. Επίσης, θα πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα ότι το μεταφορικό σας μέσο θα γίνει η συνέχεια τους σώματος σας μιας και θα κάνετε και πολλές μετακινήσεις.

Δίδυμοι

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  ανάδρομο Πλούτωνα , θα σας βάλει στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε τον άξονα των αξιών σας και να δείτε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς, θα σας βοηθήσει να μάθετε να σέβεστε τους πνευματικούς και υλικούς σας πόρους και να μην τους σπαταλάτε άσκοπα. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής  ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία είχε μείνει στη μέση. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα μπορέσετε να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Για άλλη μια μέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, εσείς οι Καρκίνοι θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει  Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα , θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να δώσετε οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες όχι μόνο δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε, αντίθετα σας κρατάνε πίσω. Ο βαθύτερος λόγος που μέχρι τώρα τις συντηρούσατε είναι γιατί το παιχνίδι εξουσίας που υπήρχε σε αυτές σας έκανε να πιστεύετε ότι είστε δυνατοί. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε  τον εαυτό σας και την δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο και να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα. Με την προϋπόθεση ότι θα  εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν.

Λέων

Έντονα ανασφαλείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα , θα ενισχύσει την επιθυμία σας να ασκείτε τον έλεγχο και την εξουσία στους συναδέλφους σας. Αυτό που θα πρέπει να έχετε όμως στο νου σας είναι ότι όποιος εξουσιάζει , εξουσιάζεται. Ενώ από την άλλη πλευρά, η συνάντηση του ανάδρομου Έρμη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, παράλληλα όμως θα σας ωθήσει να προχωρήσετε και σε σημαντικές συζητήσεις οι οποίες για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

Παρθένος

Με άλλη ματιά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει στο δρόμο σας ένα μοιραίο έρωτα ο οποίος θα σας βγάλει από τα νερά σας. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του,  με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με σημαντικούς ανθρώπους.

Ζυγός

Με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις και να διώξετε από τη ζωή σας συνεργασίες και πρόσωπα που σας καταπιέζουν. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σας φέρει και πάλι μια επαγγελματική πρόταση την οποία είχατε συζητήσει στο παρελθόν, αλλά για κάποιο λόγο δεν είχε ολοκληρωθεί.

Σκορπιός

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι αδιάφορη. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να ελέγχετε την ζωή και τις σκέψεις των φίλων και των συνεργατών σας. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομο Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Τοξότης

Την επιθυμία σας να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα εκφράσετε με την στάση σας σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να ασκήσετε τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις σας είτε μέσω του σεξ, είτε μέσω του χρήματος. Ενώ από την άλλη πλευρά, η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο  ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία με έναν παλιό σας συνεργάτη, ενώ είναι πιθανό κάποιοι παλιοί σας συνεργάτες να σας δώσουν χρήματα που σας όφειλαν.

Αιγόκερως

Σοβαροί και μετρημένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας , θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να βγάλετε από την ζωή σας φίλους και συνεργάτες που έχουν μείνει κολλημένοι στο παρελθόν και αρνούνται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής σας. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας πως θέλετε να εξελιχθούν.

Υδροχόος

Σίγουροι για τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι  Υδροχόοι. Τι άλλο λένε τ’ άστρα και τα ζώδια για σένα Υδροχόε; Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο  Πλούτωνα , θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να ελέγξετε με υπόγειο τρόπο τις εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας. Απλά όσοι δεν συμφωνούν με εσάς θα φεύγουν από το προσκήνιο. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείξετε το έργο σας  και να εδραιώσετε την παρουσία σας στην δουλειά σας.

Ιχθείς

Την γοητεία σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα χρησιμοποιήσετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει το παιχνίδι της κατάκτησης και του ελέγχου. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής της παρέας σας, με την βοήθεια του χιούμορ και της ευστροφίας σας. Αυτά τα δύο όπλα θα τα χρησιμοποιήσετε και όταν φλερτάρετε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: