Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/6/2019)

στις

Κριός

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με τους φίλους σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε μια μικρή απόδραση σε ένα κοντινό προορισμό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε άτομα από το κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον που έχετε να δείτε καιρό.

Ταύρος

Την ικανότητα σας να προστατεύετε τα κεκτημένα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δείξετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείξετε στους άλλους να καταλάβουν ότι όποιος προσπαθήσει να πειράξει τα κεκτημένα σας (υλικά και μη θα σας βρει απέναντι του. Φυσικά, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το επικοινωνήσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Δίδυμοι

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Στην προσπάθεια σας να επικοινωνήσετε τα σχέδια σας, είναι πιθανό να δείξετε μεγαλύτερη ανυπομονησία και βιασύνη απέναντι στους φίλους και στα αγαπημένα σας  πρόσωπα. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι δεν είναι όλοι έτοιμοι και ικανοί να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας.

Καρκίνος

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας για χαλάρωση και ξεκούραση. Εσείς αυτό που μένει να κάνετε είναι, να τραβηχτείτε για λίγο από το προσκήνιο και να δώσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια να ασχοληθεί με δραστηριότητες που γεμίζουν την ψυχή σας χαρά και ηρεμία, μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας.

Λέων

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Γι’ αυτό και θα αποδεχθείτε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο  να βρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση, όπου θα συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τις ίδιες κοινωνικές ανησυχίες.

Παρθένος

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εικόνα σας και τον τρόπο που προβάλετε τα θετικά σας στοιχεία. Σε αυτή σας την προσπάθεια, σημαντικός αρωγός θα είναι οι αγαπημένοι φίλοι, οι οποίοι έχουν αποδείξει την αξία και την αντικειμενικότητα των απόψεων τους στο χρόνο.

Ζυγός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να φύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Γι’ αυτό αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε σήμερα ένα κοντινό ταξίδι, ενώ άλλοι, θα εκμεταλλευτούν την σημερινή ημέρα για να προχωρήσουν στην οργάνωση των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Σκορπιός

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και να προχωρήσετε στην οργάνωση των πληρωμών που πρέπει να κάνετε τις επόμενες ημέρες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η αυτοπεποίθηση σας και η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι στα ύψη.

Τοξότης

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας  στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τους αγαπημένους σας αλλά και με τους συνεργάτες σας, όλα όσα σας προβληματίζουν στην συμπεριφορά τους. Αυτό που θα πρέπει όμως να έχετε στο νου σας είναι ότι, άλλο πράγμα είναι η ειλικρίνεια και άλλο η αγένεια.

Αιγόκερως

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε το πρόγραμμα των επαγγελματικών και προσωπικών σας υποχρεώσεων, καθώς και το πρόγραμμα διατροφής σας. Ειδικά, για όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές.

Υδροχόος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στο παιχνίδι του φλερτ ο ρόλος του πρωταγωνιστή θα είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας.

Ιχθείς

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας, να τον τακτοποιήσετε και γιατί όχι να προχωρήσετε σε μερικές αλλαγές στην εσωτερική του διακόσμηση, ώστε να γίνει πιο όμορφος και λειτουργικός. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να καλέσετε φίλους στο σπίτι και να απολαύσετε μαζί τους όμορφες συζητήσεις.

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s