Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/6/2019)

στις

Κριός

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η θετική όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα προκαλέσει ευχάριστες αλλαγές στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας ή σε θέματαπου αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.  Επίσης σήμερα, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε  τα δημιουργικά σας  σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να περάσετε όμορφα και να φλερτάρετε.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον μόνιμο πλέον κάτοικο του ζωδίου σας, τον Ουρανό, θα ενισχύσει την επιθυμία σας για αλλαγές και θα  σας ωθήσει να γίνετε πιο προκλητικοί και εκκεντρικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας και διαφημίζετε τον εαυτό σας. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με  τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την  οικογένεια σας,  καθώς και με την  ακίνητη σας περιουσία.

Δίδυμοι

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Διδύμους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη μια πρωτότυπη ιδέα σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να αλλάξετε εντελώς τον άξονα των αξιών σας. Επίσης,  η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο  με πολλές συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους.

Καρκίνος

Αρκετά τολμηροί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και διεκδικητικοί, χωρίς να σας νοιάζει τόσο πολύ η γνώμη των άλλων. Ενώ , είναι πιθανό να μπούνε στην ζωή σας άτομα τα οποία θα αλλάξουν ριζικά την Κοσμοθεωρία σας. Επίσης, η  είσοδος του Ερμή, στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες.

Λέων

Ιδιαίτερα σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου  θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και να πάρετε την απόφαση να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμάσετε σωστά τα επόμενα βήματα σας. Επίσης σήμερα, η  είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα είστε ιδιαίτερα αποφασιστικοί και αφοσιωμένοι στους στόχους σας  , ενώ η γενναιοδωρία σας και το ταπεραμέντο σας θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Παρθένος

Η μόνη λέξη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που ταιριάζει απόλυτα σε εσάς τους Παρθένους είναι αποφασιστικότητα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να αλλάξετε την ρότα της ζωής και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλει στην ζωή σας με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο. Επίσης, η είσοδος  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αποτραβηχτείτε από τα φώτα, και να ασχοληθείτε με το σχεδιασμό και την οργάνωση των επόμενων κινήσεων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζυγός

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα ανατρέψει θετικά για εσάς το κλίμα που υπάρχει στο χώρο της εργασίας σας, ενώ πολύ σύντομα θα δείτε τις προσπάθειες σας να επιβραβεύονται οικονομικά. Επίσης, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο , θα  δώσει νέα πνοή στην  κοινωνική σας ζωή. Νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας, ενώ το χαμόγελο σας και ο πληθωρικός τρόπος με τον οποίο θα εκφράζετε τις σκέψεις σας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον τους.

Σκορπιός

Έτοιμοι για νέες προκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη  εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να απελευθερωθείτε από σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες σας κρατάνε πίσω, και να επιτρέψετε να μπούνε στην ζωή σας νέα πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια τον καλύτερο σας εαυτό. Επίσης, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια πολύ σημαντική περίοδο για τα επαγγελματικά σας,  κατά τη διάρκεια της οποίας θα ξεκινήσετε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν το επαγγελματικό σας μέλλον.

Τοξότης

Τις υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι πρέπει να οργανώσετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα  σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου σας υπόσχεται ότι δεν θα βαρεθείτε καθόλου, καθώς μια ξαφνική αλλαγή στο χώρο της εργασίας σας, θα σας φέρει νέες ευθύνες αλλά και νέα μισθολογικά δεδομένα. Εσείς αυτό που μένει να κάνετε είναι να αφοσιωθείτε στις  νέες σας ευθύνες. Επίσης, η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδανική για να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, και να οργανώσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Αιγόκερως

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους . Η όψη  εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας,  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή σε ένα πρωτότυπο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στη ζωή σας. Επίσης, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία),  ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις του /της συντρόφου σας.

Υδροχόος

Με το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει ευχάριστα νέα είτε σε ένα πρόβλημα υγείας που μπορεί να απασχολεί την οικογένεια σας, είτε να σας βοηθήσει να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας με τα οικεία σας πρόσωπα. Επίσης, η  είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας  σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε αρκετές συζητήσεις για μια νέα συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν με τον /την σύντροφο σας.

Ιχθείς

Ευχάριστες συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες . Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα έχετε την χαρά να δείτε ξαφνικά μπροστά σας φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Επίσης, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει αρχικά να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας και να λύσετε όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί, ενώ θα σας φέρει και νέες ευθύνες τις οποίες θα αναλάβετε με μεγάλη χαρά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s