Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/6/2019)

Κριός

Ιδιαίτερα απαιτητική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσουν να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν στιγμές όπου νιώθετε ότι δεν ανταμείβεστε όσο πραγματικά αξίζετε. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας  είναι ότι, ο Κρόνος μπορεί να σας πιέζει, στο τέλος όμως θα ανταμείψει τους κόπους σας.

Ταύρος

Με τον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσουν να σχεδιάσετε με προσοχή τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

Δίδυμοι

Συγκρατημένα αισιόδοξοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  σας υπόσχονται ότι μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο πολύ σύντομα θα προκύψει μια νέα σημαντική οικονομική συνεργασία, με μία προϋπόθεση, ότι θα έχετε αποδείξει την συνέπεια και την αξιοπιστία σας.

Καρκίνος

Αρκετά πιεσμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους καθώς νιώθουν ότι εξαιτίας της αφοσίωσης που δείχνετε στην δουλειά σας τους παραμελείτε.

Λέων

Την τύχη με το μέρος σας. λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που είναι πιθανό να σας έχουν βάλει ορισμένοι συνάδελφοι σας και να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασία σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής το οποίο και θα τηρήσετε.

Παρθένος

Βασικό σας μέλημα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι να προλάβετε να τακτοποιήσετε όλες τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσουν το άγχος σας και τις ανασφάλειες σας, για το αν θα προλάβετε να τις κλείσετε σήμερα όλες .

Ζυγός

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δοκιμαστούν ιδιαίτερα σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανεβάσουν τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ, το δύσκολο σημείο για εσάς είναι η οικογένεια σας όχι μόνο δεν θα σας παρηγορήσει, όπως εσείς θέλετε, αλλά θα σας πει ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να μάθετε να βάζετε όρια.

Σκορπιός

Πολλές νέες ευθύνες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε αναλάβει εσείς οι Σκορπιοί στο χώρο της εργασίας σας.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς με τους συναδέλφους σας, με αποτέλεσμα ορισμένοι να νιώσουν εξαιρετικά θιγμένοι. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι , πολλές φορές ο τρόπος με τον οποίο λέμε κάτι μπορεί να είναι πιο σκληρός από τα ίδια τα λόγια.

Τοξότης

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες.  Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσουν να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας και να μην παρασυρθείτε σε αλόγιστες σπατάλες στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα αυστηροί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε με τα οικεία σας πρόσωπα σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να βάλετε νέα και πιο αυστηρά όρια στα νεότερα μέλη της οικογένειας σας, τα οποία όχι μόνο ζητάνε τη βοήθεια σας, αλλά, αρνούνται να αναλάβουν και τις ευθύνες τους όταν κάνουν κάτι.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα φορτωμένο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι το πρόγραμμα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας σήμερα.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσουν το άγχος σας, καθώς νιώθετε ότι ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να τα προλάβετε όλα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε μια ανάσα και να βάλετε προτεραιότητες.

Ιχθείς

Την αξία σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε να αποδείξετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για αποδείξετε την αξία σας και να πάρετε την αποδοχή των ισχυρών ατόμων που ανήκουν στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: