Μετάβαση στο περιεχόμενο

Grandmama: Ποιος θα φροντίσει τον παππού και την γιαγιά στο σπίτι;

Το 1ο site που εξειδικεύεται στη φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι και στις ανάγκες των συγγενών τους.

Ποιός θα φροντίσει τον παππού και την γιαγιά στο σπίτι;

http://www.grandmama.gr

Όταν η βιωματική ανάγκη μεταλλάσσεται σε site… κάτι ενδιαφέρον κρύβεται!

Η ιδέα ξεκίνησε μέσα από την προσωπική εμπειρία ενός ανθρώπου που τα τελευταία δύο χρόνια βιώνει τις αλλαγές που έφερε στην καθημερινότητα του το γεγονός ότι μεγάλωσε η μητέρα του και χρειάζεται περισσότερη φροντίδα. Αντιμετώπισε όλα τα εμπόδια που προέκυψαν και βρήκε τις λύσεις, ώστε η ζωή και των 2 πλευρών να είναι – όσο γίνεται – αρμονική.

Πραγματικά, τι κάνουμε όταν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας ή οι γονείς μας χρειάζονται βοήθεια στο σπίτι ώστε να γεράσουν με αξιοπρέπεια; Έχουμε την καλή πρόθεση, αλλά μας λείπουν οι γνώσεις, οι απαντήσεις, οι λύσεις σε πρακτικά ζητήματα, η αντοχή, η υπομονή, ο χρόνος, όπως επίσης, η βοήθεια ενός επαγγελματία-φροντιστή που θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ηλικιωμένου αλλά και στη δική μας ως συγγενή.

Τι κάνουμε λοιπόν; Ξεκινάμε να ψάχνουμε…

Οι 3 προτεινόμενες υπηρεσίες του http://www.grandmama.gr θα μας βοηθήσουν να βρούμε:

  1. Έμπιστο επαγγελματία φροντιστή-γηροκόμογια τον ηλικιωμένο με συστάσεις και αξιολόγηση σε προσωπική συνέντευξη από τους υπεύθυνους του grandmama.
  2. Λύσεις και συμβουλές σε θέματα που αφορούν την ποιότητα ζωής, εμάς των συγγενών και των ηλικιωμένων που έχουμε στην ευθύνη μας.
    Η πληθώρα των άρθρων του site καλύπτουν τους τομείς της υγείας, της διατροφής, της ψυχολογίας και της θεραπευτικής άσκησης, τόσο των ηλικιωμένων, όσο και των συγγενών τους. Συνεντεύξεις, μαρτυρίες, πρακτικές συμβουλές, συνταγές, προτάσεις, επιστημονικές έρευνες και εξελίξεις, με την υπογραφή πάντα έμπειρων επιστημόνων και ειδικών.
  3. Το grandmama περνάει στην πράξη αναζητώντας προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή των ηλικιωμένων και λύνουν τα χέρια των φροντιστών. Συμπληρώματα για την ενίσχυση του οργανισμού, για την προσωπική φροντίδα και την υγιεινή των ηλικιωμένων, ορθοπεδικά προϊόντα, έξυπνα βοηθήματα, χρήσιμες συσκευές υγείας και σύνδεσμοι βοήθειας μάς περιμένουν στο site.

Σας καλούμε, λοιπόν, στο www.grandmama.gr για να βρείτε όλα όσα χρειάζονται οι αγαπημένοι μας ηλικιωμένοι αλλά και εμείς οι συγγενείς τους. Η αισιόδοξη και φρέσκια ματιά του, θα κάνει την πλοήγησή σας ευχάριστη! Γνωρίστε το!

 

 

https://www.neolaia.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: