Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/6/2019)

Κριός

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει την σημερινή ημέρα ιδανική για να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Εσείς, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, να φορέσετε το ωραιότερο σας χαμόγελο και να αποδεχθείτε την πρόσκληση ενός προσώπου από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα.

Ταύρος

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10οΗλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας, ενώ όσοι από τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είστε σε αναζήτηση εργασία η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να κλείσετε μια συνέντευξη.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Διδύμους.  Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία, ενώ παράλληλα, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τους φίλους σας τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με μια υπόθεση Νομικής ή γραφειοκρατικής φύσεως την οποία συνεχώς αναβάλατε.

Καρκίνος

Σε πιο ήρεμους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις του / της συντρόφου σας ή με όσους έχετε κοινό πορτοφόλι, και θα τους βοηθήσετε με τις γνώσεις ή με τις γνωριμίες σας να τις τακτοποιήσουν. Άλλωστε, είστε από τους ανθρώπους που νιώθετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όταν βοηθάτε τους αγαπημένους σας.

Λέων

Με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή ένα συνεργάτη σας. Ο τρόπος με τον οποία θα σκύψετε πάνω σε αυτό και η γενναιοδωρία σας θα σας κάνουν για άλλη μια φορά να ξεχωρίσετε.

Παρθένος

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης  στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα, να οργανώνεται τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Επίσης,  η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση τις οποίες έχετε λιγάκι αμελήσει.

Ζυγός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας και θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο δημιουργική σας πλευρά. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσετε, να δείτε φίλους και να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα την οποία εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος σας έχετε παρατήσει.

Σκορπιός

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου του σπιτιού σας και να προχωρήσετε και σε μερικές αλλαγές στην εσωτερική του διακόσμηση. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας παρέα με τα παιδιά σας και αγαπημένους φίλους.

Τοξότης

Σε γρήγορους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες ειδήσεις και πολλές συζητήσεις με φίλους και με συνεργάτες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό, κατά τη διάρκεια της ημέρας, να έχετε και αρκετές μετακινήσεις εντός της πόλης για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι την βιασύνη σας όταν οδηγείτε.

Αιγόκερως

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2οΗλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τα τακτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση, ενώ είναι ιδανική για να προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας και να αποφύγετε τις περιττές αγορές.

Υδροχόος

Έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να διαχειριστείτε την βιασύνη και την ανυπομονησία σας ώστε να αποφύγετε τα λάθη και τις παρεξηγήσεις. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τον ίδιο χρόνο αντίδρασης.

Ιχθείς

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Ιχθείς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στο κυνήγι της καριέρας αλλά και στις απαιτήσεις της κοινωνικής ζωής, θα πρέπει να δίνεται στον εαυτό σας χρόνο για να χαλαρώνει και να ξεκουράζετε. Γι’ αυτό και εσείς σήμερα, προσπαθήστε να  μην πιέσετε τον εαυτό σας και  ασχοληθείτε με δραστηριότητες που  δεν απαιτούν μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: