Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/6/2019)


Κριός

Ημέρα για γερούς  λύτες , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ήμερα για εσάς τους Κριούς . Αρχικά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς  απέναντι στην οικογένεια σας και στους συνεργάτες σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου , με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να δείξετε τόσο στην οικογένεια σας όσο και στο χώρο της εργασίας σας ότι εσείς είστε ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Ταύρος

Αρκετά επιφυλακτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Αρχικά,  η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και καχύποπτους τόσο με τους φίλους όσο και με τους συναδέλφους σας, καθώς νιώθετε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας υπονομεύσουν. Ενώ από την άλλη πλευρά, η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε υποτιμητικά στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, ενώ όποιος προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο σας θα γίνει αποδέκτης της έντονης δυσαρέσκειας σας.

Δίδυμοι

Έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Αρχικά, η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , είναι πιθανό να σας παρασύρει σε οικονομικές συνεργασίες με ανθρώπους που λειτουργούν παρασκηνιακά. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές οικονομικές συμφωνίες.

Καρκίνος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα σε εσάς τους Καρκίνους .  Αρχικά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει νευρικούς και να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αιτία τα καυστικά σας σχόλια απέναντι τους αλλά και το γεγονός ότι προσπαθείτε με κάθε τρόπο να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση την οποία προσπαθούσατε με νύχια και με δόντια να κρατήσετε καιρό.

Λέων

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένη στο χώρο της εργασίας σας. Αρχικά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να ανακαλύψετε τα μυστικά των συναδέλφων σας, ώστε να μπορείτε να τους ελέγχετε. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης  από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα αποκαλύψει το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας στο χώρο της εργασίας σας. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι η αντίδραση σας δεν θα αρέσει καθόλου στους συναδέλφους σας.

Παρθένος

Ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να επιβάλλετε με όποιο τρόπο μπορείτε τα δημιουργικά σας σχέδια και τις απόψεις σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας  κάνει να χάσετε την αίσθηση του μέτρου στην προσπάθεια σας να περάσετε τις απόψεις σας, το αποτέλεσμα είναι να σπαταλήσετε άσκοπα την ενέργεια σας.

Ζυγός

Περίεργη αίσθηση για τα δρώμενα της ημέρας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει καχύποπτους και θα σας δημιουργήσει περίεργες σκέψεις για ορισμένα πρόσωπα της οικογένειας σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Ενώ από την άλλη πλευρά, η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο όχι μόνο της οικογένειας αλλά και της καριέρας  σας.

Σκορπιός

Με έμμεσο τρόπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, έχετε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ημέρας. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας  ωθήσει να κάνετε περίεργες σκέψεις και να προστατεύσετε  τα μελλοντικά σας σχέδια από φίλους και συνεργάτες. Επίσης σήμερα, η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα συσσωρεύσει αρνητικά συναισθήματα μέσα σας με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε τον θυμό σας στους φίλους σας και σε όσους θεωρείτε ότι προσπαθούν να φρενάρουν την εξέλιξη σας.

Τοξότης

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τα κεκτημένα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα  είστε σήμερα  εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει δύσπιστους απέναντι σε όσους νιώσετε ότι προσπαθούν να εκμαιεύσουν με δόλιο τρόπο τα μυστικά και τα κεκτημένα σας. Επίσης σήμερα, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει ιδιαίτερα επιθετικούς απέναντι σε όσους προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

Αιγόκερως

Το ποιος είναι το αφεντικό  , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να δείξετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι . Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι  από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου  με τον Πλούτωνα που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς απέναντι στους φίλους και τους συνεργάτες σας, ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε και λεπτομέρειες που ξέρετε από την προσωπική τους ζωή για να τους πληγώσετε. Επίσης σήμερα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με αλαζονικό και υποτιμητικό τρόπο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στους συνεργάτες σας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξετε ότι εσείς είστε αυτός που ορίζει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Υδροχόος

Κρυφές δράσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε περίεργα στο χώρο της εργασίας σας καθώς από την μια πλευρά θα κρατάτε μυστικά από τους συναδέλφους σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα προσπαθείτε με κάθε τρόπο να ανακαλύψετε τα δικά τους. Επίσης σήμερα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε κρυφές δράσεις με σκοπό να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας στο χώρο της εργασίας σας. Προσοχή, γιατί το συσσωρευμένο άγχος μπορεί να είναι η αιτία που αυτές τις ημέρες ταλαιπωρείστε από αϋπνίες.

Ιχθείς

Το μήνυμα που σας στέλνει το Σύμπαν σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι ακούστε το ένστικτό σας . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  είναι πιθανό να σας δημιουργήσει περίεργα συναισθήματα καθώς το ένστικτο σας, σας προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε όλα τα άτομα που βρίσκονται στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης σήμερα, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο επιθετική πλευρά του χαρακτήρα σας, ιδιαίτερα απέναντι σε όποιον θεωρείτε ότι προσπαθεί να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας.

Κατηγορίες:Ζώδια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: