Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/6/2019)

στις

Κριός

Ιδιαίτερη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς . Αρχικά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να κάνετε πράξη τα σχέδια που έχετε για το μέλλον της οικογένειας σας. Ενώ, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε εγκλωβισμένοι ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις και στο τέλος όλοι έχουν παράπονα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και σε λίγες ημέρες όλα θα έχουν ομαλοποιηθεί.

Ταύρος

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο πλάι σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θέλετε σήμερα  εσείς οι Ταύροι.  Στο ξεκίνημα της ημέρας τα νέα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για εσάς αφού,  η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να προχωρήσετε σε μια σημαντική συνεργασία που τόσο καιρό ονειρευόσασταν. Ενώ,  η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  , με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει προβλήματα συντονισμού με αποτέλεσμα οι αποφάσεις που παίρνετε να είναι σε λάθος χρονική στιγμή.

Δίδυμοι

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν σήμερα οι νέες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αρχικά, η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας με την μαχητικότητα και την εργατικότητα σας. Ενώ, πολύ σύντομα θα λάβετε και την επιβράβευση σας. Επίσης σήμερα, η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε μια επαναξιολόγηση των αξιών σας.

Καρκίνος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σε εσάς τους Καρκίνους . Αρχικά,  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα  από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προσπαθήσετε να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης  από το ζώδιο σας,  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα δικά σας θέλω , με τα πρέπει των άλλων. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθετε να προβληματίζεστε αν αξίζει να συνεχίσετε να υποδύεστε τον ρόλο του καλού παιδιού.

Λέων

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Στο ξεκίνημα της, η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μάθετε και τι λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη σας. Επίσης σήμερα, η όψη αντίθεσης   που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας, καθώς τα εμπόδια που καλείστε να ξεπεράσετε αυτές τις ημέρες στο χώρο της εργασίας σας είναι πολλά.

Παρθένος

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα νέα σχέδια σας και την πιθανότητα μιας νέας συνεργασίας. Ενώ, ως από μηχανής θεός, θα έρθει η βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου. Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι στην προσπάθεια σας να κάνετε πράξη τα φιλόδοξα σχέδια σας σπαταλάτε όλη σας την ενέργεια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν στιγμές που έχετε αμφιβολίες για το αν αξίζει τον κόπο.

Ζυγός

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Αρχικά, η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ πολύ σημαντική σε αυτή σας την προσπάθεια θα είναι και η συμμετοχή των συναδέλφων σας. Από την άλλη πλευρά όμως, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα κάνει πολύ έντονο το δίλλημα καριέρα ή οικογένεια. Η μόνη λύση για να βγείτε αλώβητοι από αυτό το δίλλημα είναι να ακολουθήσετε τα δικά σας θέλω.

Σκορπιός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η παρουσία του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  και η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα δημιουργικά σας σχέδια και να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τους νέους σας στόχους . Ενώ, Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας αναγκάζει να ξαναδείτε τα σχέδια σας και να είστε πιο προσεχτικοί στον τρόπο με τον οποίο τα επικοινωνείτε.

Τοξότης

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα  από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ  φύλακας άγγελος σας θα είναι η οικογένεια σας. Από την άλλη πλευρά, Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας αναγκάσει να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία) και να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες.

Αιγόκερως

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις,  λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας  με τον Ποσειδώνα, θα σας κάνει πιο εκφραστικούς και διεκδικητικούς απέναντι στους  συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Κρόνος ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου , θα σας ωθήσει να βάλετε όρια στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις δείχνοντας τους με αυτό τον τρόπο ποιος κάνει κουμάντο.

Υδροχόος

Αρκετές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα , θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ ένας νέος έρωτας θα δώσει νέο χρώμα στην καθημερινότητα σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να σηκώσετε το βάρος των νέων ευθυνών που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας.

Ιχθείς

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Ιχθύες . Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Καρκίνου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο την δημιουργικότητα σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός ονειρικού έρωτα. Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου   με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθούν να περιορίσουν την δράση σας. Ψυχραιμία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s