Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/6/2019)

Κριός

Γεμάτοι  με ζωντάνια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και δύναμη για να κυνηγήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Μέσα σε αυτούς μπορεί να είναι και ένα ταξίδι το οποίο θα συνδυάζει την δουλειά με την απόλαυση.

Ταύρος

Με το χώρο του σπιτιού σας , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια υπόθεση οικονομικής φύσεως  που απασχολεί την οικογένεια σας. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας γεμίσει χαρά και θα επαναφέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας.

Δίδυμοι

Γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις, , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία που βρίσκεται απέναντι  από το ζώδιο σας στο ζώδιο  του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ καταλυτικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα γυναικείο πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με τον/την σύντροφο σας.

Καρκίνος

Σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία απέναντι  από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τη θέση σας στο χώρο της εργασία σας. Επίσης η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να προσφέρετε στον εαυτό σας  την πολυτέλεια μιας θεραπείας ομορφιάς.

Λέων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Τοξότη, θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για την επιτυχία των μελλοντικών σας στόχων. Άλλωστε, αν εσείς δεν είστε γεννημένοι νικητές και αρχηγοί, τότε ποιος άλλος μπορεί να είναι;

Παρθένος

Με τον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το  ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να αποτυπώσετε μια ιδέα σας και να δείτε με ποιο τρόπο θα την υλοποιήσετε. Πολύ σημαντική θα είναι η βοήθεια που θα πάρετε από ένα γυναικείο πρόσωπο της οικογένειας σας.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το  ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να λάμψετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Η ευγένεια, ο εκφραστικός σας λόγος και το έξυπνο χιούμορ σας, είναι τα στοιχεία που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Σκορπιός

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί . Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο  Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το  ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσουν να δείτε τι έχει πραγματική αξία για εσάς, και για ποια πράγματα αξίζει να παλεύετε. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα νιώσετε πιο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας, ενώ θα πάψετε να παλεύετε για πράγματα που δεν αξίζουν.

Τοξότης

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι,  λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες . Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον  9ο  Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κλείσετε μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσης, που σας ταλαιπωρεί καιρό, ενώ, είναι ιδανική για να προχωρήσετε στην οργάνωση ενός ταξιδιού.

Αιγόκερως

Με τους εσωτερικούς σας δαίμονες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι . Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο  Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το  ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει τα ψυχικά σας αποθέματα και θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε κατάματα και να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγείτε πιο δυνατοί.

Υδροχόος

Οι φιλικές και οι επαγγελματικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν σήμερα σε πρώτο πλάνο. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο  Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το  ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τους φίλους σας τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ μέσα από το φιλικό σας κύκλο είναι πιθανό να γνωρίσετε και ένα μελλοντικό συνεργάτη σας.

Ιχθείς

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για εσάς τους Ιχθύες είναι βαρετή.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο  Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το  ζώδιο του Τοξότη, θα σας φέρει νέες ευθύνες, τις οποίες θα αναλάβετε με χαρά, μιας και ξέρετε ότι μέσα από αυτές θα καταφέρετε να αποδείξετε την αξία σας και να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s