Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/6/2019)

στις

Κριός

Ιδιαίτερα απαιτητική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και σκληρούς όχι μόνο με τους οικείους και τους συνεργάτες σας, αλλά, κυρίως με τον εαυτό σας. Ηρεμήστε, μια μέρα είναι, θα περάσει.

Ταύρος

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, στο κυνήγι όμως της κορυφής αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε το αίσθημα του ανικανοποίητου που μερικές φορές σας κυριεύει.

Δίδυμοι

Ημέρα σημαντικών συζητήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσουν να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ, κάτω από την επιρροή τους θα δείξετε και ένα άλλο πρόσωπο, αυτό του ψυχρού υπολογιστή.

Καρκίνος

Ημέρα για γερούς λύτες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Καρκίνους. Η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο σας και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την ανάγκη που έχετε να σας επιβραβεύουν οι φίλοι και οι συνεργάτες σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε  να δεχτείτε την οποιαδήποτε κριτική.

Λέων

Υγεία και εργασία σε πρώτο πλάνο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  για εσάς τους Λέοντες. Η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Ωστόσο, η ανάγκη σας να είστε στην κορυφή, είναι πιθανό να σας γεμίσει με άγχος.

Παρθένος

Σημαντικές συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι  Παρθένοι. Η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανοίξει το δρόμο για να γνωρίσετε, μέσα από το φιλικό σας κύκλο, ένα ισχυρό πρόσωπο. Την προσοχή του, θα την τραβήξετε με την σοβαρότητα και το έξυπνο χιούμορ σας.

Ζυγός

Ανάμεσα στο δίλλημα καριέρα ή οικογένεια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βρεθείτε σήμερα εσείς οι  Ζυγοί. Η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα εισπράξετε την κριτική της οικογένειας σας   καθώς νιώθουν ότι, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, τους παραμελείτε.

Σκορπιός

Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι πολύ έντονη σήμερα για εσάς τους Σκορπιούς. Ωστόσο, οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Σελήνη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου και τον 9ο Ηλιακό σας οίκο διαδοχικά με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας προσγειώσει απότομα στην πεζή πραγματικότητα, και θα σας θυμίσει ότι έχετε αρκετές υποχρεώσεις να διευθετήσετε.

Τοξότης

Με τις οικονομικές υποθέσεις του/της συντρόφου σας ,λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε  σήμερα εσείς οι  Τοξότες. Η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνουν ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς απέναντι του/της, ενώ, για να τον/την προστατεύσετε δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά και να αναλάβετε να βρείτε λύσεις.

Αιγόκερως

Τα λόγια σας , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, συνάδουν πάντα με τις πράξεις σας.
Η παραμονή της Σελήνης στο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας κάνουν ιδιαίτερα απαιτητικούς αρχικά με τον εαυτό σας και μετά με τον/ την ερωτικό/η σας σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος

Το βλέμμα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι  σήμερα στραμμένο στο χώρο της εργασίας σας. Η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα κάνουν την ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας αρκετά ψυχρή. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι προσπαθήσετε να σπάσετε τον πάγο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας.

Ιχθείς

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε  σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παραμονή της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτεσοβαρά την πιθανότητα μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, ωστόσο, για να πετύχει θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s