Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/6/2019)

στις

Κριός

Ημέρα υψηλών δονήσεων , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα ανεβάσει τους τόνους στις οικογενειακές σας σχέσεις. Γι’ αυτό, αν θέλετε να διατηρήσετε  την ηρεμία και την ισορροπία  στο σπίτι σας καλό θα ήτανε να αποφύγετε τις συζητήσεις για σοβαρά ζητήματα.

Ταύρος

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή, για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους  όχι μόνο στον τρόπο που μιλάτε, αλλά και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας. Αυτό σημαίνει ότι, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί θα είστε επιρρεπείς στα στραβοπατήματα.

Δίδυμοι

Μια ομπρέλα προστασίας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, ενώ δεν θα διστάσετε να δείξετε τα νύχια σας εάν νιώσετε ότι απειλείστε. Επίσης σήμερα, θα πρέπει να είστε και προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας  και να μην παρασυρθείτε σε άσκοπα έξοδα.

Καρκίνος

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη που και αυτός συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα βγάλει στην επιφάνεια τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, με αποτέλεσμα να σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας. Γι’ αυτό καλό θα ήτανε να θυμηθείτε τις ανάσες χαλάρωσης που μάθατε στη γιόγκα.

Λέων

Ιδιαίτερα εσωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα είναι η αιτία για να έρθουν σε αντιπαράθεση τα θέλω με τα πρέπει σας. Η λύση για να μην  μπερδευτείτε περισσότερο είναι να αναβάλετε για μία με δύο ημέρες τις σοβαρές αποφάσεις και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε.

Παρθένος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, σας υπόσχεται μια ημέρα με αρκετές φιλικές και κοινωνικές προσκλήσεις. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τους φίλους και τους γνωστούς σας, καλό θα ήτανε πριν μιλήσετε να φιλτράρετε τις σκέψεις σας.

Ζυγός

Με τη δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς. Προσοχή όμως, γιατί η αγωνία σας για να γίνετε αρεστοί και αποδεκτοί από το κοινωνικό σας περιβάλλον είναι πιθανό να σας κάνει να χάσετε το κέντρο σας.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για εσάς τους Σκορπιούς. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, θα σας γεμίσει με θάρρος και θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ορμή τους μελλοντικούς σας στόχους. Ο μόνος κίνδυνος είναι, να παρασυρθείτε σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.

Τοξότης

Απέναντι στους φόβους και στις ανασφάλειες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έρθετε σήμερα  εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα σας οδηγήσει στα πιο κρυφά μονοπάτια της ψυχής σας και θα σας αναγκάσει να κοιτάξετε στα ίσα ότι σας φοβίζει. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι θα συνειδητοποιήσετε  ότι είστε πιο δυνατοί από αυτούς.

Αιγόκερως

Με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η μόνη λύση για να τις αποφύγετε, είναι να μην αγγίξετε σήμερα ευαίσθητα θέματα.

Υδροχόος

Με τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, ωστόσο, θα πρέπει να ξέρετε ότι μέσα σε λίγες ημέρες δεν γίνονται θαύματα.

Ιχθείς

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους για να επικοινωνήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η διάθεση σας για φλερτ και οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s