Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/6/2019)

Κριός

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις οικογενειακές συζητήσεις. Συνοδοιπόρος σε αυτό θα είναι, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με  τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας σας,  αλλά και με  θέματα της ακίνητης σας περιουσίας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του επειδή οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι βασισμένες στο συναίσθημα και όχι στη λογική, καλό θα ήταν να μην είναι οριστικές.

Ταύρος

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι  θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους. Από την άλλη πλευρά, η  είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί, ενώ ο λόγος σας θα γίνει ιδιαίτερα συναισθηματικός. Ενώ βασικό σας μέλημα, θα είναι να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται όμορφα μαζί σας.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Ερμή, στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοείτις νέες επαγγελματικές συζητήσεις, ωστόσο καλό θα ήταν να μην αφήσετε το συναίσθημα να επηρεάσει την κρίση σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στην προσπάθεια σας να δείξετε στους αγαπημένους σας το μέγεθος των συναισθημάτων σας είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε λεκτικές υπερβολές.

Καρκίνος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα στραφούν σήμερα επάνω σας. Αρχικά, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Επίσης σήμερα, θα υποδεχτείτε έναν ακόμα καλεσμένο στο ζώδιο σας, και αυτός θα είναι ο Ερμής που θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας και θα εγκαινιάσει μια από τις πιο εκφραστικές περιόδους της χρονιάς  για εσάς τους Καρκίνους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες σας, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με μεγαλύτερη ευκολία, παράλληλα, θα προσπαθήσετε να κάνετε τους φίλους και τους συνεργάτες σας να νιώσουν ασφάλεια και οικειότητα. Ενώ ως καλοί ψυχολόγοι, θα είστε δίπλα τους για να τους εμψυχώσετε.

Λέων

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι  Λέοντες . Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν απαιτούν από εσάς μεγάλα ποσά ενέργειας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο , ενώ είναι πιθανό να επαναφέρει μνήμες και γεγονότα από το παρελθόν τα οποία θεωρούσατε ότι έχετε ξεπεράσει. Μέσα σε αυτές τις μνήμες θα είναι και ένας παλιός έρωτας ο οποίος θα κάνει την επανεμφάνιση του με δυναμικό τρόπο και θα σας αναστατώσει.

Παρθένος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους . Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες συναντήσεις. Επίσης η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για εσάς τους Παρθένους και για έναν ακόμα λόγο, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας γεμίσει χαρά, αφού, θα  δώσει νέα πνοή στην  κοινωνική σας ζωή. Τα νέα πρόσωπα που θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα σας κάνουν να νιώσετε οικεία και όμορφα.

Ζυγός

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης σήμερα, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για τα επαγγελματικά σας,  κατά τη διάρκεια της οποίας θα προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας και την δημόσια εικόνα σας. Ωστόσο, καλό θα ήτανε να μην αφήσετε το συναίσθημα να επηρεάσει την λογική σας.

Σκορπιός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα  για εσάς τους Σκορπιούς . Αρχικά, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα σχέδια σας. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, την επικοινωνία  με το εξωτερικό όχι μόνο  για  προσωπικούς  αλλά και για λόγους καριέρας, ενώ είναι ιδιαίτερα βοηθητική για θέματα Σπουδών. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι με τον/την ερωτική σας σύντροφο με σκοπό να αναθερμάνετε την σχέση σας.

Τοξότης

Το  βλέμμα σας στραμμένο στα οικονομικά σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις οικονομικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Ιδιαίτερα σημαντική όμως θα είναι και η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, η οποία θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία) και να βρείτε λύσεις,  ενώ είναι πιθανό να ζητήσει την βοήθεια σας και ο /η  σύντροφος σας για μια δική του/της υπόθεση . Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία.

Αιγόκερως

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τον / την σύντροφο σας τα θέματα που τον/την απασχολούν. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα έχει σταθερές βάσεις.  Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό το ταίρι σας να σας εκφράσει τα βαθύτερα συναισθήματα του και μαζί με αυτά και τα παράπονα του.

Υδροχόος

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σας ζωής, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε όσο γίνεται  πιο αποτελεσματικά το χρόνο σας. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει νέες επαγγελματικές ευθύνες, ενώ θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να δώσετε λύσεις σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας αλλά και για να κάνετε και τον ετήσιο ιατρικό σας έλεγχο.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους   Ιχθύες . Η  είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής. Επίσης σήμερα, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε  τα δημιουργικά σας  σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να διασκεδάσετε μαζί με τους αγαπημένους σας, να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα  και να  φλερτάρετε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: