Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/6/2019)

στις

Κριός

Έντονα επικοινωνιακή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα σας βοηθήσει να κλέψετε τις εντυπώσεις σε μια συζήτηση με φίλους. Η σημερινή Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων  θα βοηθήσει εσάς τους Κριούς να εκφράσετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ ανοίγει το δρόμο για σημαντικές συζητήσεις στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς, οι οποίες θα συνδυάζουν την δουλειά με την διασκέδαση.

Ταύρος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, ευνοεί τις επαγγελματικές συζητήσεις. Επίσης, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, ανοίγει τον δρόμο για σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Αυτό όμως που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι, μέχρι να ολοκληρωθούν προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και το πιο σημαντικό, να αποφύγετε τις σπατάλες για λόγους εντυπωσιασμού.

Δίδυμοι

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει μαζί με την γοητεία σας την επιθυμία σας να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, η οποία  θα σας ωθήσει να  προχωρήσετε σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Φυσικά θα υπάρξουν και οι αντιδράσεις, όμως η επιθυμία σας για το καινούργιο και διαφορετικό θα είναι πολύ πιο δυνατή.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα σκεφτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων , θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε τι αλλαγές θέλετε να κάνετε στην ζωή σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  όχι μόνο να οραματιστείτε το μέλλον σας, αλλά και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των κινήσεων που πρέπει να κάνετε για να το υλοποιήσετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, πλέον δεν φοβάστε τις αλλαγές.

Λέων

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων , σας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες προκλήσεις. Σήμερα όμως θα έχετε και μια σημαντική βοήθεια, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με νέα και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρόσωπα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, η επαφή μαζί τους θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ριζικά την ζωή σας.

Παρθένος

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωθήσει να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Ιδιαίτερα βοηθητική θα είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να κάνετε τα επόμενα επαγγελματικά σας  βήματα, ενώ παράλληλα θέλει να σας πει ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω τους δισταγμούς και να αλλάξετε ουσιαστικά την δημόσια εικόνα σας.

Ζυγός

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να κλείσετε μια Νομική σας υπόθεση. Η εύνοια σας όμως συνεχίζεται, μιας και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα Σπουδών. Επίσης, είναι ιδανική για να προγραμματίσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον ερωτικό/η σας σύντροφο.

Σκορπιός

Γεμάτοι αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση αφού έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Επίσης σήμερα, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει αρχικά να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (πχ. Δάνεια, Εφορία), ενώ παράλληλα, εγκαινιάζει μια περίοδο όπου ευνοούνται οι νέες οικονομικές συνεργασίες.

Τοξότης

Το βλέμμα σας στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις,  θα έχετε σήμερα  εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, ευνοεί τις νέες συνεργασίες, ενώ  θα δείτε με άλλα μάτια τον /την ερωτική σας σύντροφο. Επίσης σήμερα, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων θα σας ωθήσει να βάλετε σε νέες βάσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα δώσετε χώρο να μπουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας.

Αιγόκερως

Αρκετές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας φέρει νέες ασφυκτικές προθεσμίες στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σας θα φέρει  η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ άλλοι μπορεί να πάρουν την απόφαση να υιοθετήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Υδροχόος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Επίσης σήμερα, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα εγκαινιάσει μια περίοδο όπου θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε.

Ιχθείς

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωθήσει να σκύψετε πάνω από τα ζητήματα που απασχολούν ένα μέλος της οικογένεια σας. Επίσης σήμερα, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων  στον 4ο Ηλιακό σας  οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε σημαντικές οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση και θα βάλετε σε νέες βάσεις τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s