Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/6/2019)

στις

Κριός

Σε έντονους και γρήγορους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει μια ευχάριστη συνάντηση. Επίσης σήμερα, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας οι οποίες θα μεταμορφώσουν ουσιαστικά την δημόσια εικόνα σας και θα δώσουν νέα πνοή στα οικονομικά σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε και μια νέα γνωριμία η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

Ταύρος

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ταύρους. Στο ξεκίνημα της η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας κάνειιδιαίτερα επίμονους, ενώ μετά το μεσημέρι η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς με τα κεκτημένα σας . Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο τόσο της επαγγελματικής σας εξέλιξης όσο και της προσωπικής σας ζωής. Ενώ για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σας, ένας νέος έρωτας θα τους μεταμορφώσει.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Διδύμους. Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι που η Σελήνη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο σας, θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι για δράση. Επίσης σήμερα, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα θετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον/την σύντροφο σας. Φυσικά, στο παιχνίδι της κατάκτησης θα είστε ο απόλυτος νικητής.

Καρκίνος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Βέβαια μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια την κόπωση των τελευταίων ημερών. Ιδιαίτερα σημαντική όμως, θα είναι για εσάς η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια με την βοήθεια φίλων ή ατόμων από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Ενώ, για αρκετούς από εσάς μια συνεργασία μπορεί να μετατραπεί και σε προσωπική σχέση.

Λέων

Σε ευχάριστους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κυλήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Επίσης σήμερα, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει , μέσα από μια νέα επαγγελματική συνεργασία να μεταμορφώσετε την καριέρα σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα βελτιώσει την εικόνα σας.

Παρθένος

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης, μετά το μεσημέρι, στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προβάλλετε τον εαυτό σας. Επίσης σήμερα,  η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας μεταμορφώσει όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά θα αλλάξει ουσιαστικά και την Κοσμοθεωρία σας.

Ζυγός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σας. Επίσης σήμερα, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ δεν θα διστάσετε να αναλάβετε τον έλεγχο των οικογενειακών σας υποθέσεων.

Σκορπιός

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικονομική υπόθεση η οποία σας απασχολεί καιρό.  Επίσης σήμερα, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να επηρεάσετε με την δύναμη του λόγου σας τόσο τους συνεργάτες όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εξωτερικεύσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/στην σύντροφο σας.

Τοξότης

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Τοξότες. Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωθήσει να σκύψετε επάνω από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης σήμερα, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα αυστηροί και απαιτητικοί με τους συναδέλφους σας, ενώ δεν θα διστάσετε να προσπαθήσετε να τους ελέγξετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές στην εμφάνιση σας.

Αιγόκερως

Το πρόγραμμα της εβδομάδας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε να οργανώσετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, που η Σελήνη θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων, θα προσπαθήσετε να οργανώσετε το πρόγραμμα διατροφής σας. Επίσης σήμερα, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο δημιουργικό σας σχέδιο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές συγκινήσεις με τον/την ερωτικό/η σας σύντροφο, ενώ είναι πιθανό να βγάλετε στην επιφάνεια και λίγη ζήλεια.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής. Ενώ από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ παράλληλα, αρχίσετε να βάζετε σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια που έχετε για την οικογένεια σας.

Ιχθείς

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας και να κάνετε μερικές παρεμβάσεις στην εσωτερική του διακόσμηση. Επίσης σήμερα, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο  του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει με τον εκφραστικό σας λόγο, να μαγέψετε τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Ενώ είναι πιθανό, μέσα από το φιλικό σας κύκλο να γνωρίσετε ένα ισχυρό πρόσωπο το οποίο θα αλλάξει ουσιαστικά την ζωή σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s