Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/6/2019)

στις

Κριός

Μαχητικοί και προστατευτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο  ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε όρια και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Ιδιαίτερα προσεχτικοί όμως, θα πρέπει να είστε με τα οικονομικά σας, και να αποφύγετε την επίσκεψη στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο της περιοχής σας, ώστε να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο  ζώδιο σας και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με σίγουρα και αποφασιστικά βήματα. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι, ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Δίδυμοι

Με τον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο  ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις οι οποίες μέχρι να ολοκληρωθούν θα πρέπει να μείνουν κρυφές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Καρκίνος

Γεμάτη υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο  ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου θα έχετε αρκετές προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες είσθε αναγκασμένοι να πάτε για κοινωνικούς  κυρίως λόγους. Αντί να δυσανασχετείτε, σκεφτείτε ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές γνωριμίες. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Λέων

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο  ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δείξετε ιδιαίτερη συνέπεια και αφοσίωση απέναντι στις νέες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα όχι μόνο τους προϊσταμένους αλλά και τους συναδέλφους σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Παρθένος

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε σίγουροι για τα νέα επαγγελματικά σας βήματα, και να δείξετε πειθαρχία και αφοσίωση. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ζυγός

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε σίγουροι για τα νέα επαγγελματικά σας βήματα, και να δείξετε πειθαρχία και αφοσίωση. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Σκορπιός

Με τις φιλικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και να μην αναλώνεστε σε άσκοπες συζητήσεις. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Τοξότης

Με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε έξοδα που θα αφορούν την εμφάνιση σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Αιγόκερως

Με έμμεσο τρόπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι εσείς οι Αιγόκεροι είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας  βοηθήσει να δείξετε σε όλους την πιο δημιουργική σας πλευρά, ενώ εάν χρειαστεί, δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε και την γοητεία σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Υδροχόος

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε κρυφές συζητήσεις , γύρω από την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, η οποία όταν ολοκληρωθεί, θα δώσει μια οικονομική ανάσα στην οικογένεια σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ιχθείς

Γεμάτοι ευχάριστες συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες συζητήσεις και σημαντικές συναντήσεις. Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι για τα μελλοντικά σας σχέδια η γνωριμία σας με ένα σημαντικό πρόσωπο.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s